Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez már anorexia?

Zakurocska kérdése:

Ez már anorexia?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, 154 cm és 41 kg. Nagyon kövérnek érzem magam, és fogyni szeretnék. Eldöntöttem, hogy mostantól csak salátán meg gyümölcsökön fogok élni. Ez szerintetek már súlyos? :/ Sokan mondták már hogy sovány vagyok de a tükörben kövérnek látom magam.....

2015. jan. 27. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, anorexia.
2015. jan. 27. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Eleve nem sok a súly és a tél itt van nagyon megfázhatsz .
2015. jan. 27. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Testkép zavaros vagy az biztos, de hogy hol a határ ez és az anorexia közt azt nem tudom. Azt viszont tudom, hogy ilyen étrenddel nagyon gyorsan tönkretennéd a szervezeted, mert egyoldalúan étkezni egészségtelen. Jó pár vitamin például csak zsírban oldódva tud hasznosulni, és sorolhatnám mi miatt fontos a vegyes étrend. Fejlődésben lévő szervezetnek pedig még fokozottabban. Ne a betegesen sovány manökenek legyenek a példaképeid, nem véletlenül öregszenek ki a szakmájukból annyira korán.
2015. jan. 27. 19:28
 4/6 ceepcalm válasza:

szerintem ne fogyózz mert:

1.Nem vagy kövér sőt mégcsak telt sem!

2.szerintem fordulj ezzel egy olyqn emberhez akiben megbízol és beszélges vele erről és ídővel tuti ki fogod nőni

Sok szerencsét! :D

2015. jan. 27. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nehogy fogyozzz.
2015. jan. 27. 19:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, nem fogok, de azért törekszem egészségesen étkezni, nem is csak a súlyom megőrzése miatt hanem mert attól egészséges a szervezet :)
2015. jan. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!