Ez anorexia vagy nem? Akkor mi? Mit tanacsoltok?
Figyelt kérdés
14 eves lany lennek, 150cm 44 kg. Es ezt sosem tudtam elfogadni. Nagyon kicsinek es kovernek erzem magam de inkabb kovetnek, es nem merek enni semmit volt egy idoszak amikor boldog voltam ettem mondent es nem foglalkozzam ennyire az alakommal, aztan jott megint megegy hullam es napokig nem ettem es nem is ittam semmit. Es mostmar annyira odavagyok hogy nem metek enni, ha eszek valamit annyira megtudpm banni hogy csak sirok es probalom hanytatni magam de sajnos nem megy. Es vannak hangulatvoltozasaim is,egyszet jokedvem van maskor meg nagyon rossz, barmennyit alszom nem eleg, a suliban nem tudok odafigyelni, ugyerzem sose lesz vege a napnak, allandoan meleget akarok a hidegben nemtudok lenni, es nem menstrualok es eros gorcsem vannak. Mit tegyeek? Segitsetek mert mar nem birom tovabb!2014. dec. 15. 20:53
1/5 anonim válasza:
Beszélj a szüleiddel és kérjetek orvosi segítséget. Később csak rosszabb lesz.
2/5 anonim válasza:
Az. Az előzőnek igaza van, és nagyon jó, hogy időben segítséget kértél! :) Biztosítalak afelől, hogy ezekkel a méretekkel egyáltalán nem vagy kövér, bár tudom, hogy ennyi messze nem elég, ha te nem hiszed el... Szólj otthon, sokat segítesz magadon!
Sok sikert! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! De mit mondjak otthon? Most visznek a szuleim gyermeknogyogyaszhoz, ott rafognak erre jonni?
2014. dec. 16. 19:54
4/5 anonim válasza:
szia,látom nem most irtad ki a kérdésed,de érdeklődnék,hogy azóta hogy vagy? :)
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi sem valtozott, jobban buntudatom van ha eszek valamit! Koszonom az erdeklodest de mi az oka?
2014. dec. 28. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!