Van erre valami "tudományos" magyarázat? Vagy csak nálam működik ez ilyen furán?
"Tudományos" magyarázat az, hogy nem vagyunk egyformák. :)
Vannak általános szabályok, amik ugye azért általánosak mert sok mindenkire, de nem mindenkire érvényesek.
Te a zöldségekre valamiért érzékeny vagy a kenyérre meg nem (Kenyeret egyébként nem csak ezért, hanem a szénhidrát tartalma és annak minősége miatt nem lehet enni, de gondolom ezzel remélem nem mondtam újat.) Próbálj ki többféle zöldséget többféle módon. Lehet, hogy nyersen a paprika -ami hajlamosít a puffadásra, bár nem hüvelyes- felpuffaszt, míg párolva, lecsónak megcsinálva nem. Kísérletezz. Lehet párolni, főzni, fonnyasztani, sós lében áztatni, savanyúságként megvenni, stb, stb.Egyél mindig egyféle zöldséget egy nap és figyeld magadat. Biztos akad olyan zöldség és olyan eljárásmód amivel ki tudsz alakítani magadnak egy ízre is, hatásában is jó étrendet.
A zöldség és a kenyér amúgy sem helyettesítője egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!