Mi erre a tudományos magyarázat? Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Éjjel hangos sercegésre ébredtünk, és az előszobából nagyon erős fény világított be a szobákba. A fény kb. egy ívhegesztő fényére hasonlított, de nem villogott. Mindez pár másodpercig tartott, utána kimentem szétnézni, mert elektromos zárlatra gondoltam, de sehol nem találtam kormólódást, éget szagot sem éreztem és minden megfelelően működött. A hang és a fény sokkal erősebb volt, mint amit egy 220 voltos hálózat zárlata képes lenne produkálni, és az hagyott volna valamilyen nyomot is szerintem.
Tipp? Ötlet?
2014. dec. 14. 08:48
2/4 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott ez a lehetőség is, de utánaolvastam, és azt írják a gömbvillámról, hogy általában nem ad hangot, néha halkan serceg, és zivatarok közelében szokott kialakulni. Itt zivatar sem volt és halknak sem volt nevezhető. Bár sok megfigyelésre nem volt eddig lehetőség, és nem is tudják laboratóriumi körülmények közt létrehozni, így a viselkedése és a kiváltó ok is ismeretlen.
2014. dec. 14. 09:18
4/4 anonim válasza:
terminátor,lehet,hogy elvitte a ruhádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!