Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez így nem sok mára?

Szerintetek ez így nem sok mára?

Figyelt kérdés

Már vagy egy pár napja nem eszek édességet,normális kajákat, kevés kenyeret(csak délelőtt,néha), és ma szerintem sokat ettem...Szerintetek?

Reggeli: Ettem egy tál müzlit,aztán gondoltam, hogy két óráig úgy is megéhezem, ezért ettem még két tükörtojást és egy fél rozsos kenyeret. Napközben ittam eddig kb. 1,5 liter vizet, tehát próbálok sokat inni.

Ebéd: Suliban kajálok. Ilyen zöldség leves volt, meg a második rántott hús meg krumpli püré, de a pürét nem ettem meg mert sz*r volt...

Aztán most hazajöttem és hát nem tudom miért, talán éhes voltam még, meg keveseltem az ebédet ezért itthon még ettem egy kis tányér rizset, meg ilyen nem tudom milyen hús volt...Nem csirke, hanem...marha talán? Nem tudom, de abból sem ettem sokat. Tehát ma eddig ennyit ettem...Ezek után szerintetek már csak pl. egy kefirt egyek, vagy ez nem sok amit idáig ettem és esetleg ehetek még egy ilyen kis adagot?

2015. jan. 8. 15:26
 1/3 A kérdező kommentje:
* normális kajákat ESZEM....elírtam
2015. jan. 8. 15:26
 2/3 A kérdező kommentje:
*sovány sertéshús volt amit itthon ettem....
2015. jan. 8. 15:29
 3/3 anonim válasza:
100%

Jól értem,hogy fogyózni szeretnél? Vagy csak kevesebbet szeretnél enni,mint eddig?

Szerintem ez nem sok, amit így felsoroltál,de ajánlanám figyelmedbe a kaloriabazis.hu nevű oldalt. Regisztrálj be és ott mindent be tudsz állítani magadnak, illetve tudod vezetni,hogy miből mennyit eszel kalóriailag is, illetve azt is tudod vezetni,hogy mennyit iszol. Én azt javasolnám,hogy napi limitnek állítsd be az 1500 kalóriát,ha pedig fogyókúrázás céljából csinálod ezt akkor 1200 kalóriát. Azt is tudod vezetni,hogy sportoltál e valamit aznap vagy esetleg többet sétáltál vagy ilyesmi és akkor azt levonja a kalóriaértékből és így azt jelzi,hogy többet is ehetsz akár. Minden nap legyen meg legalább 2 liter VÍZ.

2015. jan. 9. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!