Le lehet így fogyni?
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék étkezni mától ,hogy nem eszek semmi kenyerer,megpróbálok nem zsíros ételeket fogyasztani de azért nem teljesen megvonni magamtól,nem iszok cukros üdítőket,csokit nem eszem,péksüti stb..
nem ilyen drasztikus diétára gondolok csak,hogy ezzel megpróbálok lefogyni pár kilót és ez mellett egyébként heti 4x járok kondiba
72 kg vagyok
és 170 CM
fiÚ a hasamból szeretnék leadni
2015. jan. 5. 13:37
1/3 anonim válasza:
zsíros kaják mehetnek.
A cukros kajákat téynleg hagyd el vagy készíts magadnak nyírfacukros édességeket.
Szerintem ez a testalkat ideális a mozgáshoz, úgy hogy a mozgásra helyezd a hangsúlyt és ne a diétára
2/3 A kérdező kommentje:
nagy a hasam,igazából izmos alkat vagyok,könnyen szedek fel izmot de az mellé még rengeteg zsírt is..igazából össze vissza ettem most 2 hónapig pörköltet,mindent ,kínaikat,tábla csokiakt és most azt szeretném leadni ..lehetséges ez így?
2015. jan. 5. 13:48
3/3 anonim válasza:
Inkább azt nézd meg hogy milyen köreteket eszel
ne egyél tésztát, zsemlegombócot és hasonlókat.
inkább zöldségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!