Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért bántják hamarabb a...

Miért bántják hamarabb a vékonyakat mint azt aki túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Mindennap találkozok vele, hogy aki vékony azt bántják hogy elfújja a szél, fogpiszkáló lába van, zörögnek a csontjai stb, de bezeg aki túlsúlyos arra egyből aztmondják hogy legalább van rajta mit fogni, meg ha valaki megsért egy túlsúlyost az már valami szörnyeteg.

2014. dec. 11. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Az az érzésem, téged ez a súly téma lelkileg érzékenyen érint. Egy érzékeny túlsúlyos ezt biztosan fordítva látja. Mellesleg aki bárkit megbánt rosszindulatú megjegyzéssel, az egy kőbunkó.
2014. dec. 11. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:
lehet, de ezt normális testalkatúak mondják a vékonyakra, a dagikra meg megnem szólalnak.
2014. dec. 12. 00:18
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Talán azért, mert rengeteg az elhízott ember és az már nem olyan feltünő, mint a vékonyság, esetleg azt hiszik, hogy anorexiás. Én is nagyon vékony voltam mindig és engem is állandóan zrikáltak, nagyon rossz érzés.
2014. dec. 12. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Engem miért dagiznak le,mikor normál testalkatom van?S emiatt olyan gátlás alakult ki bennem,hogy nagy a combom,igy csak hosszúkabátot merek fölvenni,mikor mások, akik nem normál testalkatuak vígan hordják a derékig vagy följebb érőt.Amikor 40kg voltam senki nem szólt be,bezzeg mikor 49 lettem...Ez miért van?
2014. dec. 12. 09:38
 5/7 anonim válasza:
51%
Én nem így látom. Amikor volt rajtam túlsúly, akkor elég sokan megjegyezték és a pasik se közeledtek felém, pedig kövér az soha nem voltam. Aztán utána annyira túlzásba estem, hogy sovány lettem, de nagyon. Ahhoz képest alig volt, aki megjegyezte volna, pedig tényleg nem ártott volna, hiszen én magamon nem vettem észre a gebeséget és még mindig éreztem magamon a felesleget. Most már pont ideális vagyok, sőt vékony, de azért még jól kinézőn. Ennek ellenére van, aki szerint még lehetnék vékonyabb is. Személy szerint sokkal jobban zavar, ha valaki túlsúlyosnak tart, mint az, ha soványnak.
2014. dec. 12. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
4.es vagyok.Igen nálam is így volt,hogy mikor szólniuk kellett volna,akkor nem mondták,hogy elég.Bár a családtagjaimra számíthttam mert ők szóltak nekem,s igy segítettek rajtam még épp időben.De sajnos ilyen egy szemét országban élünk,ahol még ez a divat a kóros életveszélyes soványság.Spanyolban,s minden más országban nem ez van.Ott sovanynak számítok,a normál alkatommal.A kiálló csipőcsontom undorito volt olyan szinten kiállt,de bezzeg akkor egy ember nem szólt be hogy hé mit csinálsz ,az életeddel játszol.Én csak a családomra számíthattak s a közeli ismerőseimre.De a strandon elismerő pillantásokat kaptam a csontos testemre.Elég beteg.
2014. dec. 12. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
14%
A túlsúlyost is ugyanúgy bántják,nyugodj meg...
2014. dec. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!