Tudtok olyan sportokat, gyakorlatokat amik fogyasztanak?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 17:40
2/8 anonim válasza:
HIIT (magas intenzitású intervallum edzès)
3/8 anonim válasza:
A sport nem fogyaszt... Gyorsíthatja az anyagcserét (a már említett HIIT elég jó ebben) s természetesen kalóriát éget, de csak ettől nem fogysz, ahhoz megfelelő étkezés is kell.
4/8 anonim válasza:
Gyorsszénhidrátok csökkentése, lassúak megválogatása. Tejtermékek minimalizálása (nem a zsírosságuk alapján, hanem általában) Ha rendszeresen sportolsz, állati zsír maradjon, mivel energiaforrás válik belőle a hiányzó szénhidrát pótlására, és magának a zsírnak nincs zsírraktározási és zsírraktár fenntartási üzenete a szervezet számára. Ez egy fóbia, az olajok elhagyásával pedig gyulladások csökkenthetőek.
5/8 aki27bass válasza:
HIIT cardio, street workout. Akármilyen sportot is választasz, ha rosszul van összerakva az étrended akkor semmit sem ér az egész.
6/8 anonim válasza:
Minden mozgás rendszeres alkalmazása hatással van a testre, formálja azt. A hangsúly a rendszerességen van. Nekem a Jalagati-módszer vált be: elképesztően átalakult a testem 1 hónap alatt, szálkás izmaim keletkeztek! Döbbenetes volt, amikor a tükörbe néztem, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy mellette az étrend is fontos, én pl. "A" pozitív vércsoporttal csak ritkán eszem zsíros húsokat.
7/8 zarna válasza:
Az úszás az nagyon jól égeti a kalóriát és még a gerincedet is segíti és nyúlit is...
8/8 anonim válasza:
Csak zöldség-diéta.
Havi 4-12 kg mínusz. Mellette bármit mozoghatsz, amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!