Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimiásoktól kérdeznék?

Bulimiásoktól kérdeznék?

Figyelt kérdés
Egy ideje elharapózott nálam a falásroham, utána lelkifurdalás, már extrém koplalásokon járt az agyam, mikor azért észbekaptam. Túlsúlyom van valamennyi, inzulinrezisztensként 160g szénhidrát diétán kell(ene) élnem. De nem megy. Rámjön a roham és eszek bármit, bármivel, bármennyit, aztán meg sajnálom és szidom magam. Persze, mindezt titokban. Nem vagyok már tini, felnőtt nő vagyok, anya. Hogy lehet ezen felülemelkedni? Mivel kezelhető ez a roham?
2014. nov. 26. 12:37
 1/2 A kérdező kommentje:
Jah, nem vagyok bulimiás, vagyis sosem hánytattam magam, de nem találok mást, ami hasonlítana az érzésre, amit érzek, mint a falásroham.
2014. nov. 26. 12:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Normális kajálás, és sport, vagy más elfoglaltság. Amúgy innen csak egy hangyafsznyi lépés a hánytatás, amit SOHA ne kezdj el, mert onnantól kezdve nem lesz életed, nem lesz... nem lesz semmid, és a végén már csak a halált fogod kívánni.

Vagy rágcsálj almát, salátát, káposztát, keserűt amikor jön a roham. Abból azért nagy mennyiségek is lemennek, de nem péksüti, pl.

2014. nov. 26. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!