Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Epebántalomban szenvedőktől...

Epebántalomban szenvedőktől kérdeznék elsősorban, hogy mit tegyek és mit egyek?

Figyelt kérdés
Belgyógyászat, széklet-vér és vizeletvizsgálat, UH..mindenen túlvagyok már, és nem találják a bajomat. Számomra egyértelmű a diagnózis, a dokik mégsem látnak semmit. Hogy lehet ez? Olajos, zsíros és egyéb más ételek ( görögdinnye, vörösbor, sör, hagyma )fogyasztása után fejfájás, nagyon erős hányinger és gyomorremegés jön rám. Szerintem egyértelműen epeprobléma. De követ nem láttak, mást sem. Miket lehet ennem egyátalán, ill miket nem ha valóban epés vagyok?
2009. szept. 19. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Zsíros, fűszeres és puffasztó ételek tiltottak epebetegség esetén.
2009. szept. 19. 15:08
 2/5 A kérdező kommentje:
És gyógyítani nem lehet? egész életemben kerüljem ezeket? már sosem lesz a régi a gyomrom?
2009. szept. 19. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
A tünetek nem mindíg jelentkeznek, vannak tünetmentes időszakok hónapok, akár évek is.
2009. szept. 19. 15:37
 4/5 A kérdező kommentje:
És a dokik miért nem tudják a bajom?? Mármint h epepangás, vagy kő, vagy hólyagprobléma vagy ilyesmi?
2009. szept. 19. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen érzékeny az epéd, akkor tarts félévente egy teakúrát. Semmi extra, csak ilyenkor igyál meg napi 3 csésze gyógynövényteát. Amikor nincs konkrét epefájdalmad, akkor is segít, ezt azon fogod érezni, hogy a gyomrod megkönnyebbül. Nekem többféle teát javasoltak, a friss mentalevélből készült vált be. Amíg nem gyógyul meg teljesen , addig bizony kerülnöd kell a zsíros, puffasztó ételeket. Én életem legnagyobb epegörcsét friss forró kelt tésztától kaptam. Szerintem kattanj egy természetgyógyász honlapjára és nézd meg, mit javasol epére.Személyesen nagyon jó tapasztalatom volt Dr. Béky Lászlóval.
2009. szept. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!