Kérdeznék! Letapatd fityma 15f?
Sziasztok! Ahol máshol nem mertél itt megkérdezheted!
15 éves vagyok és a fütyimen nem,tudom lehúzzni a bőrt!!
Le van tapadva igaz? Ez még orvosolható? Vagy így marad már örökre??? Nem merem,otthon mondani Cikinek tartom :/...-(mert az is) Lehet valamit csinálni,hogy ne legyen,le tapadva? Kérem szépen csak normális válaszokat kérek,köszönöm!
Azt kell először is eldöntened,hogy mozog e a bőr egyátalán a makkon.Ha nem biztos letapadás van ,Ha mozog de ugy sem megy akkor szükületről is szó van .A letapadást otthon is megoldhatod saját kezüleg ,akár fokozatosan is fűrdés alkalmával .Ha doki csinálná,esetleg pillanatnyilag elérzésteleniti,de az azt követő fájdalmat ugyan ugy átéled ,mint otthon .Talán sokkal nagyobbat is .
Még egy válaszoló sem kérdezett meg ezen a dokinál áteső
fiukat,csak írják az orvosi megoldásokat,amit itt a neten olvasnak .
65%-os! Én nem azt írtam, amit a neten olvastam. Azért írtam az orvost, mert egy 15 éves laikus tinédzser valószínűleg nem tudja felmérni, hogy milyen mértékű a szűkülete. Ha olyan nagy, akkor hiába rántogatja, csak rosszabbat tehet vele otthon. Volt itt nemrég egy eset, ahol azt kérdezte a srác, hogy mit csináljon a több helyen berepedt és vérző fitymájával, mert otthon volt olyan okos, és magának megcsinálta (gondolom én előtte megkérdezte itt, és voltak, akik ezt javasolták neki). Azért mert valakinek sikerült, még nem biztos, hogy neki is fog, mi ezt innen nem tudjuk megállapítani.
Ha otthon próbálkozik, az is lehet, hogy a fityma lejön ugyan, viszont olyan szűk, hogy vissza nem tud menni, és elszorítja a makk vérellátását. Nem éri meg szerintem kockáztatni, persze mindenki azt csinál a saját péniszével, amit akar.
Ezt olvastad már, Kérdező?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
Megtudod mnosni a péniszed rendesen?
Hátra tudod a fitymád húzni ha lankadt a péniszed?
Ha merev a péniszed akkor lehet a fitymát rajta mozgatni valahogyan?
Ha valamennyire tudod a fitymád mozgatni a péniszeden akkor lehet hogy fitymaszükületed van.
urolgushoz kell menned,oda egyedül,vagy szülővel,baráttal is mehetsz,testvérrel akár,nem kell beutaló hozzá,a helyi kórházban kell megnézni mikor van urologia rendelés,és elmenni rá,ingyenes a vizsgálat,igen fiatal is mehet már egyedül.
Csak nagyon durva szükületnél kell metélni,tehát ha az orvos ezzel jönne akkor meg kell mondani neki hogy ezt mindnenképpen el szeretnéd kerülni.Fitymaszükületet lehet fitymaplasztikával z plaszikával és z plasztikával is orvosolni.Ekkor nem vágnak le a fitymából csak kisebb vágással lazítanak majd rajta.
Enyhe fitymaszükületnél néha elég ha az orvos szteroidos kenőcsőt ír fel.
Ha még sem fitymaszükületed lenne hanem letapadás akkor azt az orvos felrántja majd.
Ha lankadtan megtudod mosni a fitymád és hátra tudod a makk mögé húzni,akkor meleg vízben óvatosan húzogathatod a fityád és ha ezt rendszeresen csinálod akkor a rövid időn belül mindig hátrább tudod a fitymát húzni akár.
Beszélj szüleiddel,vagy egy testvérrel és menj el urolgushoz!
Mire jutottál?Mit csinálsz?
Fitymád tudod valamennyire mozgatni és ha igen mennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!