Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek nagyon megviseli...

Szerintetek nagyon megviseli a gyomromat, lesz valami bajom (lassan 2 eve ez megy)?

Figyelt kérdés
A lenyeg hogy en igenyes vagyok. Ahogy egy nőnek /egy lanynak kell ! Viszont 9. ota van fogszabalyzom. Igazabol mar nem is erzem ugy ,mint eleinte. Szval termeszetesen mar nem faj mikor beszelek vagy eszek. Viszont egy bajom van. En ugye reggel 6 kor kelek kb 06:20 kor reggelizek. Azutan persze rendbe szedem magam stb.. Viszont az iskolaban semmit nem eszek . Hiaba korog a gyomrom mint az allat en nem vagyok hajlando csak otthon enni. Kb olyan 4 utan erek haza. Addig csak vizet vagy mas uditot iszogatok. Az oka a dolgoknak hogy utalom mikor az etel darabok beleragadnak a foszabalyzomba . Undorito ,hiszen kiszurja az ember szemet. Eltaszito a latvanya . A suliban mas lany is viseli a fogszabalyzot , de mintha oket nem erdekelne ez a problema (tomik magukat ... a latvany nem szep de,valahogy csak kiszedik husos feher maradekot... ) persze ez csak akkor van ha suliban vagyok. Am mindig van nalam fogpiszkalo de na..

2014. nov. 25. 18:19
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Akkor sem eszek ha mar remeg a kezem es ugy erzem itt a veg.... Nem lehet "betorni " akkor es ott egy finom kajaval . Nem hagyom !
2014. nov. 25. 18:25
 2/20 A kérdező kommentje:
Hagyom *
2014. nov. 25. 18:25
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon nem jó, hosszútávon ez nem tesz jót a gyomrodnak.
2014. nov. 25. 18:29
 4/20 anonim ***** válasza:

Egyél! Az egész szervezetedet megviselni. Fejlődésben vagy, fontos lenne, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyaghoz jusson.

Vigyél suliba fogkefét, fogkrémet és ott is meg tudod mosni evés után.

2014. nov. 25. 18:30
 5/20 A kérdező kommentje:
Konkret gyomor bajok ? Am nem nagy a mosdo , es mindig tolongas van . Ja es egy tukor ami elott mindig megy a "harc" ...
2014. nov. 25. 18:33
 6/20 anonim ***** válasza:
Kifogások.
2014. nov. 25. 18:34
 7/20 anonim ***** válasza:
Vigyél be ivójoghurtot, az nem tud beleragadni a fogadba, és mégis küldtél valamit a gyomrodba.
2014. nov. 25. 18:35
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem kifogas. Nem szeretem hogyha ott vannak az emberek es nezik amint vajkalok a fogamban es probalom kikopni a maradek husi kenyer vagy mas szinu kaja maradekokat.es latni amint undorodva neznek.. Soha nem csinaltam es nem is szeretnem.Nekem nincs kedvem ehez.
2014. nov. 25. 18:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen van hogy azt csinalom.
2014. nov. 25. 18:39
 10/20 anonim ***** válasza:

Egyél olyat, amit nem kell harapni. Felaprított gyümölcsök, keksz, joghurt, fornetti kis falatokra tépve. Esetleg egy fehérjeturmixot bekészíthetsz.

Hidd el, nem túl igényes dolog összeesni az éhségtől.

2014. nov. 25. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!