Szerintetek nagyon megviseli a gyomromat, lesz valami bajom (lassan 2 eve ez megy)?
Figyelt kérdés
A lenyeg hogy en igenyes vagyok. Ahogy egy nőnek /egy lanynak kell ! Viszont 9. ota van fogszabalyzom. Igazabol mar nem is erzem ugy ,mint eleinte. Szval termeszetesen mar nem faj mikor beszelek vagy eszek. Viszont egy bajom van. En ugye reggel 6 kor kelek kb 06:20 kor reggelizek. Azutan persze rendbe szedem magam stb.. Viszont az iskolaban semmit nem eszek . Hiaba korog a gyomrom mint az allat en nem vagyok hajlando csak otthon enni. Kb olyan 4 utan erek haza. Addig csak vizet vagy mas uditot iszogatok. Az oka a dolgoknak hogy utalom mikor az etel darabok beleragadnak a foszabalyzomba . Undorito ,hiszen kiszurja az ember szemet. Eltaszito a latvanya . A suliban mas lany is viseli a fogszabalyzot , de mintha oket nem erdekelne ez a problema (tomik magukat ... a latvany nem szep de,valahogy csak kiszedik husos feher maradekot... ) persze ez csak akkor van ha suliban vagyok. Am mindig van nalam fogpiszkalo de na..2014. nov. 25. 18:19
1/20 A kérdező kommentje:
Akkor sem eszek ha mar remeg a kezem es ugy erzem itt a veg.... Nem lehet "betorni " akkor es ott egy finom kajaval . Nem hagyom !
2014. nov. 25. 18:25
2/20 A kérdező kommentje:
Hagyom *
2014. nov. 25. 18:25
3/20 anonim válasza:
Ez így nagyon nem jó, hosszútávon ez nem tesz jót a gyomrodnak.
4/20 anonim válasza:
Egyél! Az egész szervezetedet megviselni. Fejlődésben vagy, fontos lenne, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyaghoz jusson.
Vigyél suliba fogkefét, fogkrémet és ott is meg tudod mosni evés után.
5/20 A kérdező kommentje:
Konkret gyomor bajok ? Am nem nagy a mosdo , es mindig tolongas van . Ja es egy tukor ami elott mindig megy a "harc" ...
2014. nov. 25. 18:33
7/20 anonim válasza:
Vigyél be ivójoghurtot, az nem tud beleragadni a fogadba, és mégis küldtél valamit a gyomrodba.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem kifogas. Nem szeretem hogyha ott vannak az emberek es nezik amint vajkalok a fogamban es probalom kikopni a maradek husi kenyer vagy mas szinu kaja maradekokat.es latni amint undorodva neznek.. Soha nem csinaltam es nem is szeretnem.Nekem nincs kedvem ehez.
2014. nov. 25. 18:37
9/20 A kérdező kommentje:
Igen van hogy azt csinalom.
2014. nov. 25. 18:39
10/20 anonim válasza:
Egyél olyat, amit nem kell harapni. Felaprított gyümölcsök, keksz, joghurt, fornetti kis falatokra tépve. Esetleg egy fehérjeturmixot bekészíthetsz.
Hidd el, nem túl igényes dolog összeesni az éhségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!