Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mivel tudom erősíteni, tápláln...

Mivel tudom erősíteni, táplálni a gyomromat mert sok gyógyszert szedek? (gyógyszer alapú mint pl. : lactoprotex, lactiv, nem ilyesmi)

Figyelt kérdés
Elég sok migrénes fejfájásom van meg most vették ki a mandulámat és ezért sok fájdalomcsillapítót szedek,és ezért szeretném egy kicsit táplálni vagy erősíteni a gyomromat . Remélem vannak praktikák stb. . Előre is köszi .
2014. máj. 18. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Legjobb tudásom szerint a gyógyszeripar mellőzése alkalmas erre.

Káros a gyógyszer? Ne edd.

Fáj az ütés? Boxoló: hajolj el..

Ennyire egyszerű. A migréned életmód eredetű, ha normálisan élsz és eszel, rendbe fogsz jönni, nem lesz szükséged fájdalomcsillapítókra. Most még kibírod amíg a heg begyógyul, utána irány a gluténmentes, tiszta étrend. Nagyon sokszor ezzel már meg is szűnik a migrén, ami ha belegondolsz komoly dolog.

2014. máj. 18. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Fájdalomcsillapító gyakori szedése nem túl jo, kaphatsz egy gyomorfekélyt, gyomorvérzést, ha tartósan és sokat szedsz. Ha fáj a fejed, akkor inkább menj el a friss levegőre sétálni és igyál több vizet, tanulj meg lazító technikákat, (meditáció, tai chi, jóga, stb). Gyomrodra jó hatású a natur joghurt, naponta egyél meg legalább 1 dobozzal.
2014. máj. 18. 14:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Ok köszi de ha már a friss levegő meg a víz nem segít akkor veszek be.
2014. máj. 18. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Gluténmentes étrend, szénhidrátszegény étrend, taichi, qigong, akupunktúra.
2014. máj. 18. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy kis fejmasszázs is csodákat tesz.
2014. máj. 18. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet sóhiány is

[link]

Fejmasszázs: kitűnő lehet!

+

Nekem volt edzésem amit fejfájással kezdtünk, aztán az edzés elején használt lovagló állás megtartása közben nem romlott a fejfájásom, hanem jelentősen enyhült (talán el is múlt) amit az adott problémára (kiváltó energetikai okra) szerencsésen ható gyakorlat (a lovaglóállás segít kiegyenlíteni bizonyos energetikai 'diszharmóniákat' a testünkben) elősegített.

De ugye fejfájás különböző okokból is eredhet, bizonyára nem mindig könnyű kikezelni - kivéve gyógyszerekkel, tehát a gyógyszer lehet hogy univerzális megoldásnak tűnik, de érdemes megpróbálkozni más módszerekkel is.

2014. máj. 18. 14:54
 7/7 anonim válasza:

Ne szedj semmiféle gyomorgyógyszert. Még többet rontanak, mint használnak.

Én is szedtem már sok fajtát.. savlekötőket is, meg mindenféle sz*rt.

Az okot kéne megszüntetni, hogy ne szokj rá a fájdalomcsillapítóra.

A gyomrod magától újra fog regenerálódni, ha jelentősen csökkented, abbahagyod a fájdalomcsillapítók szedését.

Emellett persze ne terheld savas ételekkel, illetve tényleg csökkentsd a tejtermékek fogyasztását, mert nekem nagyon sok savam, és hányingerem lett tőle, mikor problémám volt a gyomrommal (is).

2014. máj. 18. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!