Mivel tudom erősíteni, táplálni a gyomromat mert sok gyógyszert szedek? (gyógyszer alapú mint pl. : lactoprotex, lactiv, nem ilyesmi)
Legjobb tudásom szerint a gyógyszeripar mellőzése alkalmas erre.
Káros a gyógyszer? Ne edd.
Fáj az ütés? Boxoló: hajolj el..
Ennyire egyszerű. A migréned életmód eredetű, ha normálisan élsz és eszel, rendbe fogsz jönni, nem lesz szükséged fájdalomcsillapítókra. Most még kibírod amíg a heg begyógyul, utána irány a gluténmentes, tiszta étrend. Nagyon sokszor ezzel már meg is szűnik a migrén, ami ha belegondolsz komoly dolog.
Lehet sóhiány is
Fejmasszázs: kitűnő lehet!
+
Nekem volt edzésem amit fejfájással kezdtünk, aztán az edzés elején használt lovagló állás megtartása közben nem romlott a fejfájásom, hanem jelentősen enyhült (talán el is múlt) amit az adott problémára (kiváltó energetikai okra) szerencsésen ható gyakorlat (a lovaglóállás segít kiegyenlíteni bizonyos energetikai 'diszharmóniákat' a testünkben) elősegített.
De ugye fejfájás különböző okokból is eredhet, bizonyára nem mindig könnyű kikezelni - kivéve gyógyszerekkel, tehát a gyógyszer lehet hogy univerzális megoldásnak tűnik, de érdemes megpróbálkozni más módszerekkel is.
Ne szedj semmiféle gyomorgyógyszert. Még többet rontanak, mint használnak.
Én is szedtem már sok fajtát.. savlekötőket is, meg mindenféle sz*rt.
Az okot kéne megszüntetni, hogy ne szokj rá a fájdalomcsillapítóra.
A gyomrod magától újra fog regenerálódni, ha jelentősen csökkented, abbahagyod a fájdalomcsillapítók szedését.
Emellett persze ne terheld savas ételekkel, illetve tényleg csökkentsd a tejtermékek fogyasztását, mert nekem nagyon sok savam, és hányingerem lett tőle, mikor problémám volt a gyomrommal (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!