Szerintetek ez így nem sok fogyás, vagy még normális?
Figyelt kérdés
Az orvosom bealitott 160g szénhidrátra egy nap. Paleo szerinti éttkezés mellet. Honap elején még 70 kg voltam most 66kg. Ez mikor fog megálni. Orvosom azt mondta 64kg kg az ideális test sulyom. Szerintetek mennyek vissza hozzá, vagy tarcsam tovább a diétát.2014. nov. 23. 08:42
1/5 anonim válasza:
Orvos? Hivatalos? Benne van a kamarában?
2/5 anonim válasza:
1 héten 1 kg fogyás az egészséges, ebben te benne vagy, ne parázz be nem zsírból fogytál hanem vizet vesztettél.
3/5 A kérdező kommentje:
igen rendes orvos endokrinológus. csak inkább vizet vesztettem? de sokat iszok akkor is?
2014. nov. 23. 10:16
4/5 anonim válasza:
Akkor is simán veszthetsz vizet, ha sokat iszol...
Azt nem tudhatom, napi 160g szénhidrát hogyan viszonyul a glikogénraktáraidhoz, de a lényeg az, hogy az izmok glikogénraktárai sok vizet kötnek meg s amikor kimeríted őket (lenyomsz egy keményebb, hosszabb edzést vagy egyszerűen kevés szénhidrátot eszel), akkor elveszted a vizet is. Vízivással nem megy vissza ez, szénhidrát szükséges hozzá.
Ez még nem vészes fogyás, akkor sem, ha izomból ment volna le. Remélem, akarsz is fogyni, ha nem, egyél többet. Jóval kevesebb szénhidrát sem okoz önmagában fogyást, súlyfelesleg esetén sem, természetesen, ahhoz kalóriadeficit kell.
5/5 A kérdező kommentje:
igen szeretnék még fogyni 2 kilót. meg azért mozgok is. majd meglátjuk ha elértem a 64 et hogy negálok e.
2014. nov. 24. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!