Ez a testsúly normális? 12/l
Figyelt kérdés
153 CM, 43KG. Nem tudom megállni, hogy ne rágcsáljak folyton valamit :/ És amit szégyellek az az, hogy nagy a hasam(háj). Próbáltam fogyni, de nem megy, mert ha nem eszek rendesen akkor késik a menzeszem vagy állandóan éhes vagyok :/ (nem tudtam milyen kategóriába írjam). KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!! pls!2014. ápr. 17. 18:34
1/8 anonim válasza:
153 cm-hez a 43 kiló az teljesen normális. Ne fogyókúrázz, úgyis mostanában kezdesz majd el nyúlni, és akkor megváltozik a tested aránya is. Ennyi kilóval meg nem hinném, hogy hájas lennél...
2/8 anonim válasza:
Pedig ez normális testsúly. Ne aggódj, mert növésben vagy!
3/8 A kérdező kommentje:
Vagyis már juniúsba 13
2014. ápr. 17. 19:22
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor maradhat ez a testsúly? :/
2014. ápr. 17. 19:25
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. ápr. 20. 13:41
8/8 anonim válasza:
Há dik 12 évesen ennyit aggodalmaskodni ! ...
14 éves koromig eléggé pufi meg szinte már kövér voltam.
Aztán 15 éves koromban elkezdtem jobban nőni, kicsit jobban érdekelt a mozgás és most elég soványka vagyok :'D
Nem kell aggódni. Az meg hogy nem eszel és késik a menzeszed rohadtul nincs összefüggésben...ha meg éhes vagy, akkor talán nem úgy kéne fogyni hogy na én most nem eszek és így tuti fogyok.
Ha többet mozogsz és kicsit kevesebbet eszel, pl mindenből csak 2/3 annyit mint szoktál és dupla annyit mozogsz meg fogod látni hogy lesz eredmény.
De ha pl egész nap csak otthon vagy és nem csinálsz semmit akkor ne is várj eredményt.
Mozgás, kevesebb de egészségesebb kaja, sok víz.
Üdv 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!