164cm 69-70kg 13/L Ez normális testsúly?
Nem tudom, hogy jó ez a súly, pár hete még nem ennyi voltam, de azóta nagyon sokat eszek és nem tudok vele leállni. A sok kaja főleg a hasamra ment és elég ducin nézek így ki. Mint egy jó nagy alma. :S Mi a teendő, ha nem akarok fogyizni??
Köszi válaszokat!!
nem kell fogyizni, hanem mérsékelni kell az evést, és valamit sportolni kell, nálam bevált.
múlt hónapba még 95 kg voltam, most már csak 90,
14/F
Első: Valami ötletet vártam volna, hogy mit kezdjek a súlyommal, mert a szüleim ellenzik azt, hogy ilyen idős korban fogyizzon valaki!
Második: Köszi a válaszodat, amúgy én sportolok egy héten 4x 1,5órát, de a súlyom csak fölfelé mozog mostanában. :(
Első vagyok. Kicsit fura hogy nem akarsz fogyni, de akarsz tenni valamit a súlyoddal. Ha sportolsz, és ezután odafigyelsz mit kajolsz, fogyni fogsz (nyugodtan fogyókúrázhatsz, csak ne a mai hülye nagydarab naív emberek módjára, hogy 2 hét 20 kg, de ezt gondolom tudod)
CSak figyelj oda magadra. Saját tapasztalatom: 13 évesen 165 cm voltam, és 73 kg XD. Igen ...sok. Menzesz meg miegyéb, amit nőiessé válásnak hívnak. Most 21 évesen 167 vm, 60 kg vagyok. ne parázz, ha odafigyelsz, be fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!