Fogyás! Ez normális?
Komoly válaszokat vernék a következő kérdésemre.
Nagyon nehezen fejlődő vagyok sosem jött rám semmi plussz kiló. 175cm 55 kiló környékén voltam mindig is. Keveset mozogtam sokat ültem gép elött nem volt jó az étkezésem sem ezért betudtam annak, hogy emiatt vagyok olyan sovány. De nem rég 2-3hónapja életmódot váltottam és elkezdtem a kardio edzéseket és a konditermet. Tömegnövelő étrendet kezdtem el (csirkemell+ sok rizs de próbálok mellé változatosan étkezni) Mellé kondi után fehérjét és Magas szénhidrát tartalmú tómegnövelőt iszom +kreatin. Gondoltam ,hogy így gyorsan fognak jönni a kilók de tévedtem. Nem ,hogy nem jött fel rám súly de 55 kilóról lefogytam 49 kiló-ra!
Nem vagyok biztos benne, hogy ez már egészséges.
Lehetséges, hogy valami betegség kavarhat be? Pajzsmirigy működés vagy hasonlók? ki találkozott már ilyennel?
Lehetséges,én amúgy pont fordított helyzetben vagyok.
Elkezdtem jobban figyelni arra,hogy miket eszem,kardioztam és felszedtem 4 kilót,ahogy meg elkezdtem "zabálni" szépen fogytam.
Sajnos a háziorvosok nem sok mindent vesznek komolyan.
Csináltass teljes kivizsgálást.
Igaz,hogy nem szabályzás meg beállítás,de a jóga is jó hatással van,a hormonális dolgokra,úgy emlékszem,hogy a pajzsmirigy működésére is jó hatással van.Szerintem keress rá,semmit sem veszíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!