Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek mennyire normalis...

Szerintetek mennyire normalis egy nap, csak egyszer etkezni?

Figyelt kérdés

Volt mar regebben is igy, hogy csak egyszer ettem, utana falasi rohamom lett ra par napra. Probaltam rajta valtoztatni, de most ujra ezt csinalom. Most mar nem is tudom hany napja. Raadasulerre ratesz arra is , hogy a bolcsessegfogam miatt most nagy fajdalmaim vannak. Vitaminokat szedek, de erzem nagyon gyenge az immunrendszerem, par oraja herpesszem is lett.

Amugy nincs ehseg erzetem.

Nem vagyok sovany, az utobbi fel evben fel is szedtem par kilot, ami nem feltetlenul jo, mert alacsony vagyok(163cm) es most mozgok olyan 58-59 kg kozott.

Szetintetek mit csinaljak?

2014. nov. 7. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#6: A vércukorszintem miatt inkább kevésszer eszem, mivel étkezések után mindenképpen felmegy. Azt szeretem, ha szép alacsony és glükagon termelődik, nem inzulinlöketek jönnek napi többször... S baromira egészségtelennek tartom több szempontból is, ha erőszakkal megtömöm a testem, amikor az világosan jelzi, hogy NEM akar ételt semmiképp. Ahogy azt is, hogy keveset egyek egyszerre s órákig szenvedjek éhesen, felpiszkált emésztőrendszerrel, aminek kiszúrták a szemét valami aprósággal. Annyira sokkal magasabbrendű életminőség számomra kevésszer sokat enni (vagy inkább egypár órás evési periódust tartani, már akkor automatikusan IF-eztem - intermittent fasting -, amikor azt se tudtam, mi az, számomra ez a természetes), hogy nincs semmi, ami miatt ezt a tökéletességet feladnám.

A kérdező helyzete persze más, neki nem jó így, nekem se lenne az, ha egyszer ennék keveset.

A vitaminok, ha rendesen felszívódnak, jók, de a fehérjebevitel azért kell. Ajánlották a pépes ételeket, nos, pl. tojást ehetsz kifejezetten lágyan (egy korty az egész, ritkán csinálom, mert semeddig sem tart az élmény, pedig finom :D), de turmixba is teheted... Azt nem kell rágni s komplett fehérje.

2014. nov. 11. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!