Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mért nem tudok hizni?

Dopajama kérdése:

Mért nem tudok hizni?

Figyelt kérdés
Állandoan ezt hallgatom ismerõsöktõl , családtol: hiznod kène, nincs rajtad semmi zsir, milyen vèkony vagy, nem vagy beteg? ...... ez kicsit kiakaszt. Nem szedek semmi gyogyszert, nem vagyok beteg lelkileg sem . Szoval semmi anorexia vagy bulèma . Eddig sportoltam ès azt hittem hogy simán elègettem . De abba hagytam ès mèg mindig semmi . Èn is akarom ezt a hizàst de nem megy.....nem tudom mit tegyek
2014. nov. 1. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:

lehetséges, hogy egyszerűen ilyen magas az alapanyagcseréd. De ha nagyon vékony vagy, plusz mellette magas is, akkor lehet, hogy egy kicsit túlműködik a pajzsmirigy, de míg nincsen semmi más gond, azzal nem lehet mit kezdeni(egyszerű vérvétellel meg lehet határozni, ha kíváncsi vagy rá)

A többieknek meg szépen el kell mondani, hogy akarod te, te az anyagcseréd nem engedi, annak meg nem tudsz parancsolni, hogy áljáleáljáleeeeee. Addig meg ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel. Remélem segítettem : D

2014. nov. 1. 22:21
 2/4 Szintiszoli123 ***** válasza:
Az "egyél többet" többet módszert miért zártad ki?
2014. nov. 2. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm a válaszokat . Sokat segitettèl. Tènyleg .... ètkezèsben meg már nem tudok hova fejlõdni . Állandoan csak eszem
2014. nov. 4. 22:12
 4/4 Szintiszoli123 ***** válasza:

Dúsíts!

Kis térfogat, sok kalória. Ezt főként két dologgal teheted meg:

1) cukor (ezt nem ajánlanám)

2) zsírral. Ez jobban telít, de az eredményért meg kell szenvedni. Nem csak akkor ehetsz, ha éhes vagy vagy kívánod.

Tapasztalatból tudom, nincs olyan anyagcsere, amit ne lehetne túlzabálni. Átéltem a fogyás és hízás részét is. Néha olyan ebédeket toltam, hogy a gyomrom nyomta a szívemet, mert valszeg olyan volt az anyagcserém, hogy ennyi kellett.

Ha meg felszívódási problémád vagy pajzsmirigy túlműködésed van, azt úgysem árt kezeltetni. Tehát van megoldás.

2014. nov. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!