Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudok hízni?

Miért nem tudok hízni?

Figyelt kérdés
Nagyon sovány vagyok, de sehogy sem tudok hízni. Próbáltam már majdnem minden módszert, csomó szemétkaját, chispset ettem, de akkor se sikerült. Hogyan tudnék hízni?

2014. nov. 1. 21:11
 1/5 anonim válasza:
78%

Szia :) en is hasonlo cipoben jarok :(

Ha ilyen alkatu az ember, esetleg izmot tud epiteni, amihez sok feherje (estermeszetesen magas energiatarttalmu etrend) es edzes. De csakis eronleti, semmi kardio. Ilyenkor a legjobb egy szemelyi edzo(ha anyagilag telik ra) es ha szedhetsz taplalekkiegeszitot/tapszert. Ilyen peldaul a nutridrink, ami sajnos recept nelkul eleg draga, de ha orvos felirja, akkor az allam tamogatja 70%at.

2014. nov. 2. 12:34
 2/5 anonim válasza:
100%
Nem ilyen ételeket kell enni nem ettől hízik az ember ... max rosszban leszel a szervezeteddel. A soványság mindig az energiadeficit jele. Ez azt jelenti, hogy a szervezetnek több energiára lenne szüksége, mint amennyi a táplálékkal érkezik. Olyat kell enni mint a testépítők szoktak sok szénhidrát, fehérje (!!!), és zsírtartalmú ételeket, de ők se felejtik el hogy ez nem elég: naponta gyümölcsöt, zöldséget, és folyadék adagot (2-3 liter) is be kell vinni és rá kell szokni a naponta 5-szöri étkezésre (a másik kettő könnyedebb is lehet). Sportolj, ha nem sportolsz a tápanyag mennyiség zsírban rakódik le és nem izmokban. A rendszeres sportolás megnöveli az étvágy igényedet is. De vannak egyéb trükkök is például ha nem tudsz olyan sokat enni felturbózhatod az ételeket: pl rántottára reszelsz sajtot, vagy mindenbe teszel tejfölt ( a bátyám már a babgulyásba is azt tesz ). És a tejtermékekről se szabad megfeledkezni. Édességek helyett nassolj gyümölcsöket ( mint például a füge, a banán, a szőlő abban több kalória van), olajos magvakat, sajtot, puffasztott rizst, biolekváros kenyeret (igen olyan is van). És lehetőleg ne a fehér kenyeret válaszd hanem egy kissé barnábbat ... Ja és reggeliz! Reggeliz dögivel! Ne add fel! A legtöbben ott követik el a hibát, hogy nagyon gyors sikerekre számítanak, ám amikor az elmarad, egyből feladják, és visszatérnek a régi táplálkozási szokásaikhoz.
2014. nov. 2. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
fiú vagy vagy lány? :D
2014. nov. 3. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Fiú
2014. nov. 3. 20:13
 5/5 Anna0710 válasza:
Szia en is ezzel szenvedek de lány vagyok. Nekem túlműködik a pajzsmirígyem. Nagyon sokat eszek en is mindent megprobaltam de anyukám vett egy teját aminek az a neve hogy ganoderma gomba tea. Gyúgytea es nincs rossz ize csak egy kicsit borsos az ara. :)
2016. máj. 8. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!