Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyek azok az ételek, tatáplá...

Melyek azok az ételek, tatáplálkozási módok amivel hizni lehet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon sokat nőttem ezáltal mondhatni nagyon os vekony lettem(csuklóm,combom,melkasom stb)

Mondanátok olyan ételeket amit ha napmint nap eszem vissza tudom hozni a formám és hizzak? Mellette edzek nemtudom e jó parositas e, egyébként 14 éves vagyok ha befojasolja ez a dolgot.

2014. okt. 18. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Meki :D egy két hónap azt vel is szeded a kilókat :D
2014. okt. 18. 21:59
 2/5 anonim válasza:

#1 - Szemetet nem kell lapátolni.

A sport amúgy jó, az meghozza az étvágyat is és az egészségnek is kiváló, emellett az izomzatot is fejleszti.

Táplálék : hús, zsír, zöldség, gyümölcs, diófélék, rizs.

2014. okt. 18. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Olajos magvak, kókuszreszelék, méz, banán, aszalt gyümölcsök, húsok, hal, rizs, zab, hüvelyesek, tejtermékek, tojás.
2014. okt. 18. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:

A sport szerintem is jó... Az izmok szépek és nem is árt, ha ereje is több az embernek, a közérzetnek se tesz rosszat, az egészséghez is kell a mozgás.

Kalóriatöbblet, az alap.

Szénhidráttal valószínűleg könnyebb hízni, de ha sokat eszel, akkor elvileg súlyt kell felszedned, bármilyen étrend mellett. Azt kell megtalálnod, mivel tudod a kalóriatöbbletet elérni egészségesen és kényelmesen, nyilván ne tömd magad erőszakkal.

2014. okt. 19. 08:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat viszont lenne még 1-2 kérdésem.. Az elmúlt 4-5 hónapban nagyon sokat fogytam, 60kilóról 54-55 kilóra, eddig mindig ráfogtam a növekedésre azonban mostmár bármennyit eszek,bármit nem hízok.. Tanácsol valamit? ilyen esetben milyen orvoshoz kell menni?
2014. okt. 19. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!