Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normális, hogy ennyire "allerg...

Normális, hogy ennyire "allergiás" vagyok a felbontott dolgokra?

Figyelt kérdés

Pl ha már fel van bontva egy virsli 1-2 napja, azt már nem eszem meg, mert érzek valami fura szagot.. Persze anyáék nem érzik...

16/L

2010. jan. 25. 18:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azt megeszem..

De mondjuk csomagolt szalámi, virslit nem..

2010. jan. 25. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad,mondd el te is a szüleidnek,hogy mennyire zavar téged,én is azt csináltam,bár megértelek,mert az én szüleim is nehezen szoktak hozzá,hogy érzékenyebb vagyok az ilyenekre,engem is leszidtak sokszor,mikor nem ettem már meg pl. a felbontott szalámit,hanem új csomagot bontottam.
2010. jan. 25. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindennap új csomag szalámit bontotok fel? És a maradékot kidobjátok vagy a többieknek azért még jó lesz, egyék meg ők, ha már nektek nem kell. Ilyen kis finnyás kamasznak megmondanám, hogy keresse meg rá a pénzt először, aztán finnyáskodjon.
2010. jan. 25. 18:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: te aztán elég nagy tajparaszt vagy...
2010. jan. 25. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt kérdezted normális dolog-e... Én megírtam, hogy egy hisztis kis finnyás vagy, erre leparasztozol... (Amúghy mi az a tajparaszt, olyan szó nem létezik...:)) Ha csak egyetértő véleményekre vágysz, akkor vegyél egy bólogató kutyát, de nem tegyél fel kérdést. Sajnálom, ha fáj az őszinteség...
2010. jan. 25. 19:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Virslit mi sem esszük meg csak felbontás után 1 napon belül. 2 nap múlva megy a kutyának, ha nem fogyott el. És igen igazad van, fura savanykás szaga lesz, én is mindent szagolgatok mielőtt megesszük, főleg hogy két kicsi gyerekem van. Szalámi az más, hiszen az nem tud úgy romlani, mint egy virsli vagy párizsi, de gondolom azt te is megeszed 2 nap múlva is. Szóval, csak azt akartam mondani, hogy nem vagy egyedül, én is ezt csinálom.
2010. jan. 25. 19:30
 17/17 anonim ***** válasza:

lehet kapni olyan hűtőbe való szagsemlegesítőt. szerezz be olyat. mertz sztem te a szagok keveredésétől, meg eleve a hűtőszagtól vagy rosszul. a mi hűtőnkkel is ez volt a gebasz, h 1-2 nap alatt minden kajának hűtőszaga lett, és énsem bírtam megenni. aztán lett ilyen hűtőszagsemlegesítőnk, és azóta a kajának kaja szaga van. úgyértem a virslinek virsli szaga, stb.

de, azis megoldás lehet, ha a felbontott virslit pl nem lyukas nejlon zacsiba teszed, és úgy rakod a hűtőbe. akkor nemlesz hűtő szaga.

2010. jan. 25. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!