Normális, hogy ennyire "allergiás" vagyok a felbontott dolgokra?
Figyelt kérdés
Pl ha már fel van bontva egy virsli 1-2 napja, azt már nem eszem meg, mert érzek valami fura szagot.. Persze anyáék nem érzik...
16/L
2010. jan. 25. 18:01
1/17 anonim válasza:
Hűtőben tárolt ételeknél érzed? Vagy minden ételnél,pl.szekrényben tartottaknál is?
2/17 A kérdező kommentje:
Hűtős dolgoknál.
2010. jan. 25. 18:06
3/17 anonim válasza:
lehet hogy azért van mert összekeveredik a szaguk. ráadásul még jön belőle az alapszag...
4/17 A kérdező kommentje:
De én ezt már képtelen vagyok megenni... :S
Jó párszor hánytam már ilyen dolgok után.. :(
2010. jan. 25. 18:08
5/17 anonim válasza:
Azért kérdeztem mert én is ilyen vagyok:) És ebben a családban is csak én érzem!:) Szerintem beveszik a termékek a hűtőben tárolt más termékek ízét és szagát,és mi finnyásak vagyunk!:D Legtöbb embert ez nem zavarja,sajna minket igen :)
6/17 anonim válasza:
Ja és szerintem te se edd meg már az ilyeneket,én sem eszem!
7/17 anonim válasza:
Csak hűtőben tárolt dolgok vagy más felbontott dolgok is?
8/17 anonim válasza:
mod el a szüleidnek, hogy te az ilyen ennivalót már nem tudod megenni, mert rosszul leszel tőle. de ha már hánytál is akkor csak elhiszik.:)
9/17 A kérdező kommentje:
Legalább nem vagyok egyedül...
Apám frászt kap attól, ha felbontok mondjuk egy másik virslis izét is.. Olyankor üvöltözik is velem... Van, hogy inkább nem is eszek, mert nem akarok vitázni.
2010. jan. 25. 18:17
10/17 anonim válasza:
Ha valami NORMÁLISAN, ZÁRT EDÉNYBEN van tárolva 1-2 napig a hűtőben, annak nem lehet szaga és azt nyugodtan meg lehet enni, ez csak hiszti, hog azt már nem lehet megenni. Akkor ha marad kaja előző napról vagy ebédről, azt is kidobjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!