Milyen etrendet ajanlotok?
Figyelt kérdés
14L vagyok 45kg kb es 168 cm magas...izmos szeretnek lenni ha mar hizni nemnagyon engedi a genetikam..valaki segit etrendet irni nekem,mert nem ertem azokat amik az interneten vannak :P , elore is koszi :*2014. aug. 22. 13:08
1/1 anonim válasza:
Növeld a fehérjebevitelt. Igyál sok tejet, egyél sajtokat, tojást, de a legjobb a fehérhús (hal, szárnyas). Mellesleg a zsírbevitellel nem kell foglalkoznod (elég max 80g), a szénhidrátra figyelj pl. fehér kenyér, tejcsoki...stb
Egyél inkább teljes kiőrlésű rozskenyeret, vagy magas kakaótartalmú csokit helyette.
Mellette meg igyál sok vizet, de csak evés után 1 órával, mert a szervezeted nem tudja majd megfelelően felhasználni.
Hogyha naponta edzel min 45 percet (kezdésnek akár 30 is megteszi), akkor párhéten belül látni fogod az eredményt.
Addig is sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!