Milyen gluténmentes lisztből süthetek házi kenyeret? Illetve ha többféléből sütök, milyen arányban keverjem? Gondolok itt pl: kölesliszt, kukoricaliszt, kókuszliszt, legmagliszt stb.
Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 12:41
1/1 Katalinka87 válasza:
Én általában lisztkeveréket használok, abból egyszerűbb sütni. Ha Te csak ilyenekből szeretnél, akkor ajánlom, hogy nézegess paleolit kenyér recepteket, ott találsz rengeteget, ami ilyesféle lisztekből készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!