Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ezek amit ma...

Szerintetek ezek amit ma megettem, segítettek a "szálkásításban"?

Figyelt kérdés

176 cm vagyok, és 64 kiló (fiú). Vízilabdázom, ezért ma is két vízi edzés volt meg szárazföldi, szerintetek ezek segítették csökkenti a zsíromat? Csak mert nekem van izmom, csak eltakarja egy vékony zsírréteg :/

392 kcal Banánturmix

446 kcal Sült csirkemell

17 kcal Paradicsom

77 kcal Zöldségleves

210 kcal Rántott sajt

390 kcal Főtt fehér rizs

24 kcal Sárgabarack

536 kcal Sült csirkemell

83 kcal Vegyes saláta

A vége így: 2175 kcal

2014. aug. 13. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát a rántottsajtot és a rizst igazán kihagyhattad volna, meg ha szálkásítani akarsz akkor max fele ennyit egyél egy nap.
2014. aug. 13. 18:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Azt azért ettem mert az volt az ebéd a kajáldában, ahova a csapattal mentünk! Ha kevesebbet ennék, akkor pedig szédülök edzéseken, már megpróbáltam :/ 2órás egy darab vízi edzés! Reggel 4 órát edzettünk egybe
2014. aug. 13. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Biztos hogy 64 kilóhoz szálkásítanod kell? Inkább izmosodj még szerintem.

2ezer kalória pedig ülőmunkához elég lenne, edzőtáborban inkább 3-4ezret kellene bevinned.

2014. aug. 13. 18:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát de ha van rajtam zsír mit csináljak? :/
2014. aug. 13. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, kevés zsír nem árt - 64 kilóból pedig sok biztosan nincs rajtad.
2014. aug. 13. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Ennél nehogy kevesebbet egyél, el ne kezdj koplalni.

Nem hinném, hogy ennyi kg-val és sporttal annyira hájas lennél.

Tudnál feltenni egy képet a testedről-alsógatyában, fej nélkül persze:)

2014. aug. 13. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem is jó vagy így.
2014. aug. 13. 23:57
 8/9 Szintiszoli123 ***** válasza:

#1 nem tudom, miről beszél. Ilyen aktív sport mellett kell ennyi kaja és tudsz vele szálkásodni. Ennyi rizs simán kell egy napra. A sajttal sem értem, mi vele a baj, azon kívül esetleg, hogy telített zsír. A fogyásban nem hátráltat.

A fogyáshoz alacsony inzulinszint kéne, ezért nem biztos, hogy szerencsés reggel a banánturmixal, amibe gondolom tej megy, az égbe lőni az inzulint, de ha már reggel edzésed van, akkor annyira nem gáz.

Nem tudom viszont, hogy mennyi az a csirkemell, ami 446 Kcal. Az vagy 400 gramm csirkemelle egyszerre, vagy van rajta zsír is bőven. Utóbbi nem baj, csak így nehéz kitalálni, hogy mennyi benne a fehérje. A fehérje pedig kell az izom megtartásához. A lényeg, hogy ne vegyél vissza. A vízilabda edzés (ha intenzív) ennyi kaja mellett meg fogja hozni a szálkásodást.

Ha mégsem, akkor valamit vagy elszámoltál, vagy le kell írnod pontosan a fehérje, CH és zsír beviteledet, hogy látsszon, miből mennyi megy most.

2014. aug. 14. 10:25
 9/9 A kérdező kommentje:
3-4 napja nem eszek annyi szénhidrátot amennyit szoktam (ma is egy kis tészta volt meg egy db túrórudi) és próbálok minél több fehérjét bevinni főleg sovány csirkemellel. Nos kezdenek kicsit látszódni a kockák, főleg ha a MÁR VÉKONYABB zsírréteget lefele húzom, akkor teljesen látszódnak. Szerintem 1-2 hét és elérem az eredményt :D Ja és nem megyek le kilóból!! 64 maradtam :D
2014. aug. 14. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!