Lehet attól valami bajom, ha minden nap megiszok egy szójából készült fehérjeitalt?
Vízzel elkeverve, 3dl.
Úgy tudom ma már nem károsak az ilyen szójás termékek (korábban elvileg a nők hormonháztartására nem voltak jó hatással), de azért biztosan szeretném tudni.
23/L
Scitec Nutrition:SoyPro
Szálkásító diétát akarok csinálni és azért kellene megemelnem a fehérjebevitelt. Laktózérzékeny vagyok ezért nem ihatok tejsavó fehérjeport.
hmm.. miért ne ihatnál tejsavót?
Van tejsavó izolátum,ami laktóz mentes. 8-10 ezer / kiló
Van koncentrátum is laktáz enzimmel Scitec 100 whey prof / 5-7 ezer/ kiló kiszereléstől függően.
A szója 4000/ kiló körül mozog. Jobb a semminél,de ha alacsony nagyon a ch a kalóriában,akkor mindenképpen tejsavóra van szükség legalább edzés után! Jobb biológia érték,gyors szívódás! igen drágább,de egy normális diétába tejsavó kell! Szóval ha komolyan gondolod,akkor inkább áldozz rá többet! Egy diéta nem 5-10 ezer Ft. Gondolok a húsra stb,szval havonta + 4 ezer Ft nem oszt nem szoroz. Én el sem kezdenék egy diétát tejsavó nélkül.
És sajnos egymagába ez is lóf...,mert ha tényleges izom megtartásra törekszik az ember,akkor kell még Bcca és glutamin.
Lényeg,akkor legyen szója,ha kivan számolva a pénzed centire.. lehetőleg egy scitec izolátum tökéletes lehet a célra.. legrosszabb esetben koncentrátum laktázzal,de inkább az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!