A kínai, ázsiai kajában tényleg szójából van a "csirkemell"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 14:50
1/7 anonim válasza:
Te se ettél még szóját, ha képes lennél összekeverni a kettőt. Szójából a tofu van.
2/7 A kérdező kommentje:
hát nem örülök neki de megeszem mert jó íze van, de ha lemosom ezt a csípős réteget a csirkemellről akkor olyan hártyás
2014. jan. 4. 14:59
3/7 A kérdező kommentje:
de az íze az jó
2014. jan. 4. 14:59
4/7 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz, amit itthon eszel, vagy amit ott esznek ? Annyi biztos, hogy a fejlett élelmiszeripar képes szójafehérjéből olyan texturált (azaz szerkezetét tekintve állati húsra hasonlító) terméket előállítani, amim kísértetiesen hasonlít az állati húsra.
5/7 A kérdező kommentje:
szecsuáni
2014. jan. 4. 15:13
6/7 bumbi02 válasza:
Igen, képesek előállítani mesterséges húst, csak egyelőre olyan drága az eljárás, hogy alkalmazhatatlan a mindennapokban.
Amúgy kóstold meg a tofut, meg kóstold meg a csirkemellet, és döntsd el, hogy melyik van szójából. Van némi különbség a kettő közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!