Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék de hogyan?

Hízni szeretnék de hogyan?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok 165cm magas és sajnos csak 42-43 kg.. egyszerűen nemtudok hizni. Mindent megtettem. Már a leghizlalóbb kajákat ettem szinte napi szinten gyors kaját is aminek a vége az lett hogy a nyaki nyirokcsomoim megteltek méreganyaggal és ettől kipattogott a bőrőm mert igy távozott a méreganyag a kozmetikusom szerint.

Szoval már mindent... tudom hogy ez alkati meg öröklött dolog de valamivel csak tudok...:S Már probáltam a Béres kurát is mert étvágyam sem volt és az utobbi időben nincs ujra... fogyni viszont nagyon könnyen tudok ebből a pár kgbol is:S

valami tanács esetleg hogy étkezzem mit egyek?

Köszönöm

2010. jan. 10. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Roborálásra (hízókúra "orvosiasan") keress rá neten, hátha tudod vmelyik cikket hasznosítani. Ez pl. sztem nem rossz: [link]
2010. jan. 10. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, csak annyit akartam, hogy nem vagy ezzel egyedül.

Énis hiába próbálkozom bármivel csak nagy nehezen tudok felszedni néhány kilót, de ha nem tömöm magam, akkor hamar le is adom. :S

Ha valaki tud valami használhatót ezzel kapcsolatban az engem is érdekelne.

2010. jan. 10. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:

172 centihez kb évvel ezelőttig mindig 45 kilo voltam,vagy annyise

ami azota "hatott"...mozgás csak amennyi muszáj,bőséges reggeli,este lefekvés előtt kaja,napközben sok nasi,tea sok cukorral,plussz rengeteg gyümölcs,hogy bajom se legyen azért

plussz fogamzásgátló,másnál negativum,nálam pozitivum,sztem közrejátszott,hogy sikerült felszedni pár kilót,fél év alatt 6-7 kiló,azota tartom az 52 körült,fentebb már nem megy,de lassan elég is,bár bordáim igy is kilátszanak

22/L

2010. jan. 10. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
adok vagy 20 kilót
2010. aug. 16. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!