Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tinilányok! Mit esztek ma,...

Tinilányok! Mit esztek ma, mennyit esztek?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne azt írjátok, hogy 2 morzsa zsemle, fél szelet szalámi, meg egy rostnyi narancs, őszinte válaszokat várok.

Evészavarban küzdő lány vagyok, és szeretném tudni, mennyit kéne ennem valójában, ezért kérem a segítségeteket.

2014. júl. 16. 20:01
 1/8 anonim válasza:

15/L 170 cm, 63 kg.

Reggeli:fel kifli, majkremmel paradicsommal

Tizorai:nem szoktam.mert keson reggelizek

Ebed:raguleves, csirkehussal,masodikat nen ettem

Uzsonna:hamburgert ettem:(

Vacsora:egy szelet gorogdinnye

Majus vegen 68 kg voltam.

2014. júl. 16. 20:07
 2/8 anonim válasza:

Reggelire ettem egy briós kiflit, hozzá almalevet ittam (azt hiszem bio volt, de az csak véletlen, egyébként nem szokott számítani), az ebéd 2 szelet natúr pulykamell volt zöldséges rizzsel és borsos öntettel, amikor hazaértem a munkából, megettem a tegnapi maradék tésztát ( penne tészta paradicsomos-pesztós-oregánós husis szósszal ) és most rendeltem egy margarita pizzát, ami még nem érkezett meg, de remélem, nem fogom megenni az összeset... Egyébként naponta igyekszem meginni 2 liter tiszta vizet, de sajnos nagyon lusta vagyok. Eddig nem híztam el, szerintem normális alakom van, bár lehetne jobb. (168 cm, 56 kiló)

Nyugodtan írj rám, ha szeretnél együtt fogyni, én szívesen beszállok, rám is férne. (ha esetleg pont hogy hízni szeretnél, akkor jobb lenne orvoshoz fordulni)

17

2014. júl. 16. 20:11
 3/8 anonim válasza:

Reggeli: Fél vajas zsemle

Tizórai: nem szoktam

Ebéd: Krumplileves, csirkehusi rizzsel

Uzsonna: 2 db nutellás palacisnta

Vacsora: 2 szelet szalámis kenyér

14/L 172 cm 56 kg

2014. júl. 16. 20:13
 4/8 anonim válasza:

reggelire:

egy szelet szendvicset szoktam enni(vaj,felvágott,néha sajt),hozzá paradicsomot vagy paprikát, vagy 1 bögre tejet,

műzlit is szoktam tejjel,vagy egy banánt mert utána nem leszek egy darabig éhes!

tízórai:

egy banán vagy egy alma

ebéd: mikor mi az ebéd.. :) pl: egy szelet rántott hús kisadag krumpli és zöldség! ebéd után néha szoktam csokit enni. max 2-3 kockát

uzsonna:

általában gyümölcsöt szoktam,vagy valami könnyű salátát

vacsira?

vagy melegszendvics vagy pizza(általában 2 szeletet) ilyenek.. :)

remélem kielégítő és hasznos választ sikerült adnom! :)

2014. júl. 16. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Ebéd: fahéjas-mézes-zabpehely (későn is keltem, meg amúgy sem szoktam nagyon enni reggel)

Uzsonna: 2 őszibarack

Vacsora: 1 pohár tej, 1 szalámis szendvics

2014. júl. 17. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:

R. müzli tejjel, magokkal VAGY fél szelet szalámis-sajtos kenyér, mellé zöldség és egy csésze kv tejjel

T. túró rudi, 3 dl üdítő

E. Sajtos-párizsis tészta, vagy hús zöldkörettel, vagy péksüti

T. nem nagyon szoktam

V. 1 tojásból valami, vagy sült kolbász/virsli - mellé sajt meg paprika

Lefekvés előtt joghurt mézzel, magokkal

169/47 - igen, én is kajazavaros voltam (napi 1 alma, meg egy pohár tej), most épülgetek vissza :)

2014. júl. 17. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:

12-kor kelek.

Reggeli és ebéd:Medve sajt, 2 szelet kenyér és zöld paprika(szendvics).

Vacsora: Valami pizzaszelet nagyságú négyzet alakú kalács, volt rajta szalonna valami paradicsom szósz meg sok hülyeség(1db, Auchanba lehet ilyet kapni)2 szelet dinnye.

Most még bekapok egy műzlit.

ittam: vitalade multi sportot(0.7l), mars ital(180ml), sanpellecrino aranciata narancsos(330ml), meggyes innivaló (1 pohár 250ml)

egyéb: valami nem valami jó ízű cukor Yo-Go tejszín gyümölcsös puhacukor olyan 10 db

2014. júl. 18. 00:43
 8/8 anonim válasza:

Most tavasszal 164 cm és 61 kg voltam, pedig nem vagyok egyáltalán kövér, állítólag a csontozatom nehéz. Augusztusban leszek 16.

Egyébként keveset szoktam enni. Szeretem a szendvicseket, halat, pár fajta gyümölcsöt. Főtt ételt nem eszem gyakran. Néha a chips is becsúszik. Az édességekért nem igazán rajongok, egy mikulás csomagom több évszakon át sem fogyott el. Pár hete találtam azt ki, hogy este 9 után már nem eszem, mert előtte szinte mindig ettem.

Sok folyadékot szoktam inni, leginkább vizet.

2015. júl. 20. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!