Anorexiások! Mit esztek egy nap?
Senki ne akarjon anorexias lenni! Nincs ettöl szörnyubb betegseg a vilagon! En voltam kökemeny anorexias, de mar gyogyuloban vagyok. A legkritikusabb allapotomban 43 kg voltam a 168 cm-hez. Ekkor mar napi 500 kcal alatt taplalkoztam. A legdurvabb "emlekem", amikor osztalykirandulasra mentunk, 14 km tura volt, amit gyalog tettunk meg. Elmentunk busszal egy masik varosba es hazagyalogoltunk. Nem vittem magammal semmit csak egy kis salatat meg egy falat tonhalat kb. Meg rengeteg vizet. Egy heten max. 2-szer voltam nagyvecezni es vereset pisiltem mindig. Es nagyon fajt! De elveztem, mert szinte erztem, ahogy az összes zsirraktaramat felhasznalja a szervezetem. Csak eppen arra nem gondoltam, hogy ez a belsö szerveimre is eeg karos hatast gyakorol.
Amikor ementunk egy gyerekpszichiatriara ,akkor megallapitottak, hogy ELETVESZELYES allapotban vagyok, mert olyan lassu volt a szivem. Kenytelen voltam (sirva!!!) megenni minden este lefekves elött kb. 125 g cottage cheese-t, mert ez volt az egyeduli szinte ,amitöl nem annyira feltem. Es meg ettöl is lelkiismeret furdalasom volt. Egyszeruen nem tudtam abban a helyzetben felfogni, hogy milyen veszelyes allapotban vagyok. De szerencsere valamennyire mar sikerult összeszednem magam. Mar 49 kg vagyok. Senkinek nem kivanok etkezesi zavart! Ez nem vicc! 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!