Mennyit esztek egy nap? Mikor? És mit? Hány évesek vagytok? Súly, magasság?
csak ebédelek: étterem, nem túl nagy menü: egy bögrés leves+főétel. Este már csak valami gyümölcsöt szoktam, vagy 1-2 főtt tojást.
27 L vagyok és 158cm és 50 kg:)
Reggeli: Nesquik golyók tejjel 1 tálka
Tízórai: Szalámis zsemle
Ebéd: Iskolai ebéd, általában mind megeszem, bőséges
Uzsonna: Gyümölcs, csoki, ami épp van 16 órakor
Vacsora: Az ami itthon az ebéd volt, 1 fogás, kiadós, 18:20-kor, általában valamilyen csirke
Este még néha eszem pár sor csokit és iszom egy bögre teát.
16/f vagyok, 55 kiló és 174 centi, de most kezdek végre felszedni pár kilót, mert elég sovány vagyok.
Reggeli 8 körül, tízórai 11 körül, ebéd 2 körül, uzsonna 5 körül.
Mindent eszem, amit éppen megkívánok, ebédre mindig főtt ételt, de az is változó, lehet hús, zöldség, tészta, bármi.
175 cm, 60 kg, 30 év
Például tegnap (hasonló más napokon is):
Reggeli: 4 csík sült szalonna, 5 tojásos rántottával, fél liter gyümölcstea
Tízórai: 2 szelet gyümölcslekváros kenyér
Ebéd: fél liter lebbencsleves, 500 g vadas+zsemlegombóc
Uzsonna: 450 g kaukázusi kefir, 3 kiflivel
Vacsora: 20 dkg cserkészkolbász, 2 szelet kenyér, paprika, paradicsom
66. év, 82 kg, 186 cm.
Naponta 6-szor étkezem, 180 g szénhidrátnyit.
7:00 2 szelet kenyér, felvágott/sajt/pástétom/túrókrém/ zöldségkrém + paradicsom/paprika/retek/ubi
10:00 fele a reggelinek, vagy pár szem korpovitkeksz, vagy nyers zöldség
13:00 rendes ebéd (50gramm szénhidráttal)
16:00 gyümölcs vagy magában vagy kekszel, túróval, joghurttal, vagy ha nem vagyok éhes akkor gyümölcslé
19-20:00 olyat, mint ebédre csak kicsit kevesebbet, vagy olyat, mint reggelire csak kicsit többet
22:00 egy kis szelet kenyér valami kencével
ha sütit, csokit, fagyit kívánok, akkor azt beleszámolom a napi adagomba, és T.-U. között fogyasztom el.
26L
172/59
reggeli, ebéd, vacsora. közte nem igazán szoktam enni, csak gyümölcsöt, ami épp érik a kertben. (most eper)
tegnapi menüm igy nézett ki:
reggeli: két hagymás, magvas kifli (nem tudom mi pontosan a neve, de tök fincsi)
ebéd: egy tányér tojás leves, két tányér marhapörkölt tarhonyával (azért ne túl nagy adagokat képzelj, az a két adag együttvéve felelt meg egy rendes adagnak.)
vacsi : megint pörkölt, nálunk a vacsora többnyire az ebéd maradéka szokott lenni.
emellett a nap folyamán megettem kb kétkiló epret.
23/L 173 cm, 50 kg
Köszönöm a válaszokat! Én reggel 8 körül eszem egy zsömét (kis vajjal, szalámival, uborkaszeletekkel), dél körül szintén egy ilyen zsömle (ebédelni munka miatt nem tudok rendesen), majd ha hazaérten dèlután már nem eszem, esetleg csak az otthoni ebéd második részéből egy keveset, de azt se mindig. Egész nap pedig sok vizet iszom és csakis vizet. Nem fogyózom, súlyommal nincs gond, egyszerűen ennyit igénylek mostanában csak. Nagyon kevés?
21L, 49-50 kg, 165 cm.
R. negyed 8 felé - fél szelet kenyér általában vaj-szalámi-paprika-majonéz és egy csésze kávé kis tejjel
Melóba éréskor még egy pohárka kávé, meg egy marék szotyi, vagy egy csík csoki
T. 10, fél 11 körül - többnyire Fornettis sonkás-tejfölös xxl
E. 12, 12:30 - mikor mi (bögrés leves sajttal kenyérkockával, spagetti feltéttel, halrúd zöldséggel, főzelékféle hússal - attól függ, mihez van épp kedvem)
U. az általában kimarad
V. fél 8, 8, fél 9 - rántotta, tükörtojás, főtt virsli, sült kolbász, stb. sajttal, majonézzel és paprikával (kenyeret ilyenkor szinte egyáltalán nem eszem)
Lefekvés előtt 11, fél 12 - egy pohár joghurt mézzel, lekvárral, és kb. 25-30 g szotyi
Inni szénsavas, vagy rostos üdítőt, ízes. vizet szoktam, a natúr vizet semmilyen formában nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!