Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit esztek egy nap?...

Mennyit esztek egy nap? Mikor? És mit? Hány évesek vagytok? Súly, magasság?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:

csak ebédelek: étterem, nem túl nagy menü: egy bögrés leves+főétel. Este már csak valami gyümölcsöt szoktam, vagy 1-2 főtt tojást.

27 L vagyok és 158cm és 50 kg:)

2014. máj. 29. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Reggeli: Nesquik golyók tejjel 1 tálka

Tízórai: Szalámis zsemle

Ebéd: Iskolai ebéd, általában mind megeszem, bőséges

Uzsonna: Gyümölcs, csoki, ami épp van 16 órakor

Vacsora: Az ami itthon az ebéd volt, 1 fogás, kiadós, 18:20-kor, általában valamilyen csirke

Este még néha eszem pár sor csokit és iszom egy bögre teát.

16/f vagyok, 55 kiló és 174 centi, de most kezdek végre felszedni pár kilót, mert elég sovány vagyok.

2014. máj. 29. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Reggeli 8 körül, tízórai 11 körül, ebéd 2 körül, uzsonna 5 körül.

Mindent eszem, amit éppen megkívánok, ebédre mindig főtt ételt, de az is változó, lehet hús, zöldség, tészta, bármi.

175 cm, 60 kg, 30 év

2014. máj. 29. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Például tegnap (hasonló más napokon is):

Reggeli: 4 csík sült szalonna, 5 tojásos rántottával, fél liter gyümölcstea

Tízórai: 2 szelet gyümölcslekváros kenyér

Ebéd: fél liter lebbencsleves, 500 g vadas+zsemlegombóc

Uzsonna: 450 g kaukázusi kefir, 3 kiflivel

Vacsora: 20 dkg cserkészkolbász, 2 szelet kenyér, paprika, paradicsom

66. év, 82 kg, 186 cm.

2014. máj. 29. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Naponta 6-szor étkezem, 180 g szénhidrátnyit.

7:00 2 szelet kenyér, felvágott/sajt/pástétom/túrókrém/ zöldségkrém + paradicsom/paprika/retek/ubi

10:00 fele a reggelinek, vagy pár szem korpovitkeksz, vagy nyers zöldség

13:00 rendes ebéd (50gramm szénhidráttal)

16:00 gyümölcs vagy magában vagy kekszel, túróval, joghurttal, vagy ha nem vagyok éhes akkor gyümölcslé

19-20:00 olyat, mint ebédre csak kicsit kevesebbet, vagy olyat, mint reggelire csak kicsit többet

22:00 egy kis szelet kenyér valami kencével

ha sütit, csokit, fagyit kívánok, akkor azt beleszámolom a napi adagomba, és T.-U. között fogyasztom el.

26L

172/59

2014. máj. 29. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:

reggeli, ebéd, vacsora. közte nem igazán szoktam enni, csak gyümölcsöt, ami épp érik a kertben. (most eper)

tegnapi menüm igy nézett ki:

reggeli: két hagymás, magvas kifli (nem tudom mi pontosan a neve, de tök fincsi)

ebéd: egy tányér tojás leves, két tányér marhapörkölt tarhonyával (azért ne túl nagy adagokat képzelj, az a két adag együttvéve felelt meg egy rendes adagnak.)

vacsi : megint pörkölt, nálunk a vacsora többnyire az ebéd maradéka szokott lenni.

emellett a nap folyamán megettem kb kétkiló epret.

23/L 173 cm, 50 kg

2014. máj. 29. 15:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én reggel 8 körül eszem egy zsömét (kis vajjal, szalámival, uborkaszeletekkel), dél körül szintén egy ilyen zsömle (ebédelni munka miatt nem tudok rendesen), majd ha hazaérten dèlután már nem eszem, esetleg csak az otthoni ebéd második részéből egy keveset, de azt se mindig. Egész nap pedig sok vizet iszom és csakis vizet. Nem fogyózom, súlyommal nincs gond, egyszerűen ennyit igénylek mostanában csak. Nagyon kevés?

21L, 49-50 kg, 165 cm.

2014. máj. 29. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
hát nemtudom kérdező, nekem ez nagyon kevés lenne, nem biztos, hogy végig tudnék csinálni egy napot két zsömlével, pláne úgy, a többi napokon is csak annyi lenne.
2014. máj. 29. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:

R. negyed 8 felé - fél szelet kenyér általában vaj-szalámi-paprika-majonéz és egy csésze kávé kis tejjel

Melóba éréskor még egy pohárka kávé, meg egy marék szotyi, vagy egy csík csoki

T. 10, fél 11 körül - többnyire Fornettis sonkás-tejfölös xxl

E. 12, 12:30 - mikor mi (bögrés leves sajttal kenyérkockával, spagetti feltéttel, halrúd zöldséggel, főzelékféle hússal - attól függ, mihez van épp kedvem)

U. az általában kimarad

V. fél 8, 8, fél 9 - rántotta, tükörtojás, főtt virsli, sült kolbász, stb. sajttal, majonézzel és paprikával (kenyeret ilyenkor szinte egyáltalán nem eszem)

Lefekvés előtt 11, fél 12 - egy pohár joghurt mézzel, lekvárral, és kb. 25-30 g szotyi

Inni szénsavas, vagy rostos üdítőt, ízes. vizet szoktam, a natúr vizet semmilyen formában nem bírom.

2014. máj. 29. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok: 25L 168/50
2014. máj. 29. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!