Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 4 napja csak vizet ittam,...

4 napja csak vizet ittam, miért nem ájultam még el?

Figyelt kérdés
170 cm, 75 kg, 19 év
2014. júl. 14. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igyál sört is néha.
2014. júl. 14. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Elfelejtetted amit kozbe be-bekapdostal? Olyan nincs, hogy 4 napig csak vizet iszol.
2014. júl. 14. 10:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye. Nem ettem és nem szedtem be semmit. Rágóztam csak, az is cukormentes.
2014. júl. 14. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Hasonló nekem is volt, de én beteg voltam. Pár korty vizet ittam meg 1-2 ropit és azt is kihánytam napokig. Ja és én közbe külföldön voltam. Én se ájultam el, de a 3. napon minden forgott velem, a 4. napon meg már ülni is alig tudtam. De elájulni én sem ájultam el. De én nagyon félek az ájulástól, szóval nagyon próbáltam tartani magam.

Szóval ha kellőképpen rosszul vagy, akkor még megértem. De olyan nincs, hogy rosszul sem vagy. Amúgy ne aggódj, fél-1 napon belül szerintem elfogsz.

2014. júl. 14. 10:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Csak nagyon gyenge vagyok és szédülök kicsit. Mondjuk nem is nagyon mozogtak a napokban, lehet azért bírom ilyen jól. Ma viszont fogok, hát majd meglátjuk...
2014. júl. 14. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha szabad megkérdeznem, miért csinálod ezt a baromságot?
2014. júl. 14. 11:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Mert fogyni akarok. És táppénzre menni anélkül, hogy szimulalassal vadolnanak. Nagyon dagadt vagyok és utálom a munkám, de muszáj amíg nem találok mást.
2014. júl. 14. 11:40
 8/12 anonim ***** válasza:

170cm/75 kilósan nagyon-nagyon kétlem, hogy te olyan iszonyú dagadt lehetsz.

Másrészt ez, amit csinálsz, a létező legrosszabb taktika fogyásra. Ha nincs annyi tápanyagbevitel, ami az alapanyagcseréhez elegendő, a szervezet átáll éhezési üzemmódra és raktározni kezd. Magyarul az első pillanatban, amikor elkezdesz akár megközelítőleg normálisan enni - márpedig fogsz, feltéve, hogy nem éhenhalással szeretnél öngyilkos lenni -, úgy fogsz hízni mint állat. Visszafelé fog elsülni a dolog, és dagadtabban fogsz kijönni belőle, mint ahogy belementél.

Nem értem, hogy ha valaki fogyni akar, miért nem lehet kiegyensúlyozott diétával próbálkozni ahelyett, hogy egyből nem eszik, hánytatja magát, akármi.

A dokival meg elég lenne közölnöd, hogy rád jött a hányós-fosós, és máris kiírna táppénzre...

2014. júl. 14. 11:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Gondolom nőci vagy, ha 75kg sok, mert férfiban az épphogy nem számít vékonynak. Dicséretes az akoratod, de inkább sporttal próbálkozzál. A futás a legjobb arra,, hogy fogyjál, erősödj, szívósodj, aztán meg is tartsad a súlyod.
2014. júl. 14. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért nem ájulsz el, mert a tested épp a saját szöveteit használja fel arra, hogy a működéséhez szükséges cukrot, azaz energiát előállítsa. A bibi csak az, hogy éppen az izmaidat "eszed". Majd boldogan szállsz le a mérlegről, hogy csak 65 kg vagy, csak éppen olyan ronda, löttyedt leszel, hogy rossz lesz rádnézni. Erőd nem lesz, egy kis megterhelésre fájni fog mindenet.

Most szépen egyél valamit, és olvasd el a sárga kapszula című ingyenes ebookot, és rájössz miért szoktak a hasonló módon fogyni vágyókat értelmi fogyatékosnak címkézni.

2014. júl. 14. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!