Léböjt kúra során mennyi fogyás várható ha az egyén csak vizet iszik semmi turmix meg stb. más italokat?
Figyelt kérdés
most akarom elkezdeni és arra gondoltam hogy csak esetleg citromos ásványvizet és sima csap vizet fogok inni és kb 3napig szeretném csinálni...2014. jún. 11. 10:34
1/5 anonim válasza:
Végülis ájulással is kalóriát éget el :D biztos fogyni fog.
Nah de viccen kívül, a zöldség gyümölcslevekkel is nehéz a szervezetnek, nemhogy csak vizet...
2/5 anonim válasza:
Nem jó ötlet ezt fogyókúrára használni, mert semennyi tartós fogyás nem lesz belőle. 3 nap alatt az izmaidból és vízből fogsz veszíteni, semmi másból. (Azaz az egésznek a végére a testzsír%-od még nagyobb lesz, mint volt.) Egy tisztességes fogyókúrában is csak egy hét után kezdődik a zsír lebontása!
3/5 A kérdező kommentje:
egyébként 68kg vagyok és kb 168cm!!olyan kövérnek érzem magam!!már aggódom hogy hogyan fogok fürdöruhában kinézni..........ugyhogy valamit muszáj tennem...::(((
2014. jún. 12. 08:30
4/5 anonim válasza:
A strandra szórakozni mész vagy divatbemutatóra? Ha strandolni, akkor nem tök mindegy hogy nézel ki???
5/5 anonim válasza:
Figyi kérdező, egy léböjtkúrától nem fogsz fogyni. Ahogy fentebb írtam, mivel izmot vesztesz, csak sz_rabbul fogsz kinézni utána. Ha fogyni akarsz, akkor fogyjál tisztességes fogyókúrával (www.kaloriabazis.hu)
Nincsenek csodamódszerek. Ami több hónap alatt felment, azt nem fogod három nap alatt elveszíteni semmilyen módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!