Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudtok adni hizokura tippeket?...

Tudtok adni hizokura tippeket? Tobbj lent

Figyelt kérdés
Már neten rengeteget kerestem, de sehol nem találtam épkézláb, normális edzés és evés tervet. 15éves fiú vagyok 167cm és 45-46kg. Nem mondom hogy igazán gyenge lennék, mert tudok egyfolytában 15x felhúzni magam, 120x felülésezni, a 2000métert 8:30altt futom... Csomót edzek és eszem de nem segít! :/ Lécci segítsetek!!!!

2014. júl. 11. 23:21
 1/7 anonim válasza:
először ne eddzés, hanem egyél sokat. hogyha nincs zsírod, akkor nem tudsz izmot építeni sehogy, hiába felülésevel meg húzódzkodsz. Először egyél, sok fehérjét, mert edzés után az segíti az izonépítést. Szóval egyél!
2014. júl. 12. 14:29
 2/7 A kérdező kommentje:
ESZem,de nem segit... vmi zsirkoto gyogyszer lehet h kene?
2014. júl. 12. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrendre van szükséged.

A leírasod alapjan vékony,ektomorf alkat vagy.

Neked napi 2xtesttömegkg fehérje és 5-6xttkg szénhidrat kell vagyis neked NAPONTA 90g fehérje és 280 g szénhidrat kéne plusz 20 g zsír.

Ez úgy kb 200 g húsból és 300 g rizsből valamint zöldségből lenne meg. Ennyit gondolom nem eszel.

2014. júl. 12. 19:29
 4/7 A kérdező kommentje:
annyi nekem még kevés is :/
2014. júl. 12. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló testalkat vagyok. Egy időbe csináltam azt, hogy víz helyett, tejet ittam. Nem boltit, hanem igazi házi tejet olyantól, aki tehendt tart. Na, akkor híztam is! :-) Persze abba hagytam az ivókúrát, és le is fogytam, de legalább megtudtam, hogy nem vagyok reménytelen eset.
2014. júl. 12. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Olajos magvak, zabkása mézzel, túrós-mazsolás krém, sült húsok rizzsel, banán, zöldséges húsos ételek rizzsel, rántotta rozs kenyérrel
2014. júl. 12. 22:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valszokat, olyan tejet hol kaphatok?

MAgvalbol meg a tobbibol mennyit? Benyomok 5kilo olajos magvakat aztan kesz vagy hogy?

2014. júl. 13. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!