Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Avas zsirt ettem, azota...

Avas zsirt ettem, azota rosszul vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pirítós kenyeret ettem, vékonyan megkenve zsírral, sok sok fokhagymával, ezért nem éreztem az avasságot,másnap reggel óta hányingerem van, hányni nem hánytam, de sokszor voltam hozzá közel. Diétázzak?
2014. júl. 11. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Avas zsírtól elvileg az égvilágon semmi bajod nem lehet. Jobban eltudom képzelni, hogy a fokhagyma kiütötte az epédet :-) Este etted? Fess be valamit, ami felgyorsítja az emésztést, pl. citromos víz, vagy szódabikarbóna.
2014. júl. 11. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Fess be :-D "Vess be", azt akartam írni.
2014. júl. 11. 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, este ettem. Most próbálok sós burgonyát, hátha segít, de gondolkodtam, hogy lehet ha rókáznék jobb lenne, de felkészülök arra, hogy epét fogok. Azt gondoltam, hogy az avas zsir tett be neki, nem pedig a fokhagyma. Köszönöm szépen a választ
2014. júl. 11. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Jobb, ha kijön, mielőtt beléd épülne. Hányd ki nyugodtan!
2014. júl. 11. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Hánytattam magam a 4ik napon, utána minden nap kólát ittam, és sokkal jobb lett, Mostmár rendben van :)
2014. júl. 16. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!