Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tegnap is és ma is evés után...

Tegnap is és ma is evés után rosszul lettem. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tegnap ebédre csirkehúslevest ettem, aztán rizstejes, kókusztejes csirkemellet gluténmentes nokedlival. Ma reggelire magvas kenyeret vajjal és bolti csipkebogyódzsemmel. Evés után 1-2 perccel elkezd tompán szúrni az egész hasam, hányingerem lesz, bedobogósodik a szivem és szédülök. Egy fél órán belül elmúlt tegnap, most még mindig tart egy kicsit, de nem is tudom, hogy mikor ettem.. Tegnap viszonylag sokszor volt székletem, de nem volt lágy, inkább csak sokszor volt kevesebb. Ma reggel lágyabb volt a székletem.
2014. máj. 26. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

A szívdobogás érzést okozhatja puffadás.Vagy lehet még olyan ok, hogy esetleg érzékeny vagy valamilyen élelmiszerre vagy adalékanyagra.

A legegyszerűbb ok egy átmeneti emésztési zavar lehet.Talán segítene, ha étkezés után szénsavas ásványvizet, vagy szódabikarbónás vizet innál.De segíthet a kamilla vagy ánizstea is.

2014. máj. 26. 08:26
 2/5 A kérdező kommentje:
és kimerültség okozhatja? vizsgára készülök, és keveset alszom.
2014. máj. 26. 08:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Kimerültség is okozhatja és még egyéb dolog is okozhatja. A legtisztább az lenne, ha kivizsgálást végeznél nyilván és látnád, hogy pontosan van-e problémád vagy nincs. Azaz problémád biztosan van, mivel már maga a kimerültség és a stressz is egy probléma, de ezenkívül ha még esetleg lenne valami, akkor ezt az internetről nem fogod megtudni.

Amúgy igen, a stressz önmagában is okozhatja ezt, a stressz minden kellemetlenséget okozhat, ezért is fontos megtanulni kezelni a stresszt, mert bélproblémáktól kezdve egészen neurális problémákig bármit okozhat.

2014. máj. 26. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, a stressz, kialvatlanság bizony okozhat cifra tüneteket!De azért ha nem múlik, keresd fel az orvost mert akármi lehet végül is.
2014. máj. 26. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
igazából alapból egy furcsa szerzet vagyok, több mint egy éve speckó étrenden vagyok, elég durva volt a helyzet. csak azért nincs kedvem orvoshoz menni, mert mindenfélét csináltak már velem, és mégse találtak soha semmit. aztán természetgyógyász hozott úgy rendbe, h élhető az életem. de az meg pesten van, meg nagyon drága is.. hát remélem a vizsga után minden helyre áll, már csak pár nap... köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 26. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!