Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Majdnem minden evés után...

Majdnem minden evés után rosszul leszek. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint egy éve kezdődött, de akkor még csak havonta 3-4x fordult elő, most viszont már majdnem minden étkezés után, ( vagy minimum a vacsora után) rosszul leszek, hányingerem lesz, és muszáj feküdnöm, mert nagyon rossz.

Sőt előfordul olyan is, hogy délben eszek valamit, amitől jóllakok, utána nem eszek semmit, de este 7 felé megint azt érzem, hogy teljesen tele vagyok, sőt mintha hányingerig ettem volna magam, és megint rosszul vagyok.

Nem tudok már mit csinálni. Változatosan étkezek...

Mitől lehet? Egyáltalán nem szoktam sokat enni sem..

köszi L/19

2013. okt. 9. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet ételallergia, de sok más betegség is.

Menj el orvoshoz minél előbb!

2013. okt. 9. 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:

El kellene menned orvoshoz, valószínűleg endoszkópos gyomortükrözésre fognak küldeni a gasztroenterológiára, ami elég kellemetlen, viszont így lehet legjobban megállapítani, hogy van-e fekélyed vagy hurutod.

A Salvus víz hatásos a gyomorproblémákra, de azt is annak megfelelően kell használni, hogy milyen betegséged van. Ha étkezés közben iszod, akkor segíti az emésztést, a fekélyeseknek és a savtúltengéseseknek viszont éhgyomorra kell inni, mert úgy csökkenti a savtermelést.

2013. okt. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!