Miért leszek mostanában rosszul egy kevés édességtől is?
Régebben még tavaly is, egész nap tudtam zabálni a csokis, krémes dolgokat. Meg se kottyant. Most viszont, ha megeszek egy sort a táblás csokiból vagy 1-2 darab valamilyen bonbont akkor olyan hányingerem lesz, úgy elkezd fájni a gyomrom. Olyan érzés mintha az egész gyomrom elzsírosodna ilyen nagyon furcsa érzés. Tisztára megkeményedik a hasam. Olyan érzés kicsit, mintha egy hatalmas vasárnapi ebéd után lennék és túlettem volna magam. Régebben vettem egy tábla csokit és úgy egybe le is csúszott. Vagy egy krémest is vagy egy szelet tortát. De most oké, meg tudom enni, akkor jól is esik, de utána jön ez az érzés és áhh...Mi lehet a baj? Miért alakulhatott ez ki?
Most már nem is eszek édességet, csak egy héten 1x 2x.
Mert amit 'édességnek' nevezel az voltaképpen sz.ar.
Azt hiszem ha ezzel a szóval illeted, akkor könnyebb megérteni hogy miért vagy rosszul tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!