Egyetértetek ti az új gyerekétkezési rendszerrel, ami szeptembertől lép életbe?
Szia, én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én március óta élek só és cukor mentes életet...kijöttem Hollandiában dolgozni, gyerekekre vigyázok egy csaladnál.
Az egész házban nincs se só, sem cukor! SEMMI,nyista. A gyerekek (10,7 és 3 évesek) meg a szülők is cukor nélkül isszák a kávét, a teát. Nem sózzák a zöldséget... A 7 éves állandóan sír, hogy rossz a kaja, alig eszik.
Az első fizetésemből vettem cukrot meg sót és magamnak külön ízesítem az ételeket. Amikor a 7 éves beletkóstolt a kajámba, felcsillant a szeme és megette a lecsó holland változatát, amit addig soha. A szülők meg csodálkoztak, hogy ez hogy lehet. Mondtam, igaz csak magamban, hogy úgy, hogy ÍZE van az ételnek, Úgy!
Nem használtunk sok sót otthon sem, na de azért ízesíteni csak kell valamennyire.
Én azért nem szeretek gyorsétteremben kajálni, mert mindent agyon sóznak, utána fél napig vizet vedelek.
Természetesen én sem só nélkül főzök, de a legtöbb helyen eltúlozzák a sózást, és aki ezt szokja meg kisgyerekként, az hiányolni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!