Nemrég kiderült hogy Candidás vagyok. (ez nem egy nemi betegség) Valamint régóta lisztérzékeny is. Szeptembertől kollégiumba megyek, és nem ehetek iskolai menzán, a fenti kmiatt. Mit lehet tenni?
két dolgot tehetsz. Van Candidára egy 6 hetes diéta kúra. Azt csináld végig (serry@citromail.hu), ha ezen a címen megkeresel megosztom veled. Mire suli lesz vége lesz a nehéz időszaknak. Aztán járj utána hol ehetnél diétásan az új helyen. A másik mindent viszel otthonról előre, vagy félkészen. De ez neked is ésa anyukádnak is elég megterhelő.
Sok szerencsét.
Utolsó válaszolónak.Honnan veszed,hogy a mai kollégiumokban van dietetikus? Szerintem te vagy külföldön élsz van máshol, de nem kishazánkban. Szólj nekem is ha tudsz ilyen állás, én ugyanis dietetikus vagyok és még ilyennel nem találkoztam. Pedig az országban már sokfelé kerestem munkát.
Lényeg álmodik a nyomor. Dietetikus nincs a koleszban. Élelmezésvezető van, de ő nem ért a diétákhoz. Maradnak a cégek akik ott is tudnak házhoz szállítani. Vagy pedig az új városban esetleg van olyan közétkeztető cég ahol főznek diétásan is és ott tudnál talán lisztérzékenységhez kaját szerezni. De candidára ők sincsenek felkészülve. De már írtam keress meg es elküldöm a candida diéta kúrát neked, hogy mire oda kerülsz könnyebb legyen.
Érdemes telefonálgatni és interneten körül nézni. Vagy hívd fel a leendő koleszt és kérdezz rá mit tudnának ebben neked segíteni. Nem hiszem,hgoy egyedi eset lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!