Reggel hányingerem van, délutánra éhes leszek, este pedig nem tudok aludni annyira éhes vagyok akármennyit is eszek. A szám is folyton kiszárad és nyomást érzek a gyomromban, ami csak úgy múlik el ha iszok vizet vagy vmit. Mitől lehet?
Azért nem megyek orvoshoz mert folyamatosan halálfélelmem van. Tudom úgy is oda fogtok küldeni, de hátha vki mond vmi okosat és lelkileg feltudok készülni. 20/f
ui.: most így kidobta a hasonló kérdéseket...lehet terhes vagyok? :D
Nem vagy véletlenül pánikbeteg? Én régen az voltam, és néha ma én is nyomást érzek a hasamban, ami csak ivás után múlik el (víz:D).. A szám is száraz stb. Mondjuk sztem kajával is elmúlna, csak néha nincs étvágyam..
Most próbálok okosat mondani neked: attól, hogy elmész orvoshoz, még nem fogsz meghalni, és kezelni is lehet a bajodat, akármi is az. Meglásd, jobb lesz utána.
Menj el orvoshoz, hamarabb túl leszel rajta. Én nem mentem el, és 4 évig voltam így. Ma meg már elmúlt. :)) Te legyél hamarabb túl rajta.
Amúgy nekem az használt, hogy megnéztem másokat, hogy nem félnek a haláltól betegesen, mert nincs is mitől, és mondogattam, hogy nem, nem fogok meghalni, ez baromság.
Pszichológushoz vagy pszichiáterhez tessék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!