Hogyan vegyem rá magam, hogy megegyem a zöldségeket?
Egyszerűen nem bírok megenni semmilyen zöldséget,gyümölcsöt csak almát és hagymát.Nem tudom miért van ez, már kiskorom óta undorodom az állaguktól megfogni se nagyon akarom őket.
Pedig agyba tudom és meg is akarom enni, főleg az étrendemet most raktam össze és kellene a táplálkozáshoz a sok zöldség.
Valaki tudna mondani pár tippet? hogyan tudnám rászoktatni magam a zöldségekre? mert ez így nagyon rossz.
Köszönöm előre is!
20/F
"undorodom az állaguktól"
Ilyen nincs, a zöldségeknek nincs egységes állaga, fajtánként is más, de nyersen, megfözve, megpirítva, megpárolva is más-más állaga van.
Az ízét meg különféle füszerekkel lehet módosítani.
Azért mert kellenek a rostok
Az anyagcserém is lassú emiatt, a hús mellé kötelező a zöldség.
Az agyam azt modnja hogy egyem meg és tudom hogy meg kell ennem, hülyének érzem magam de akkor se tudom megenni.
nem tudom miért van ez
Keresned kellene egy táplálkozási zavarokkal foglalkozó szakembert. Ez valami trauma miatt alakulhatott ki. Ezt kell feloldani.Web beteg oldalon is nem kevesen kérdezgetnek ilyen problémával kapcsolatban. Olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!