Milyen gyümölcsüket & zöldségeket ajánlanál fogyasztásra?
Figyelt kérdés
Teljesen egészséges vagyok 30/l és a párom is az 30/f. Most kezdenénk rászokni a gyümikre, mert nem szerettük őket eddignem ettük, de nem tudjuk mit érdemes ennünk, mert mindent nem ehetünk. A lány és a fiú eltérő táplálkozásúak? Számít a vércsoportunk?2014. márc. 3. 21:14
1/3 anonim válasza:
én csak azt hallottam, hogy gyümölcsöt éhgyomorra szabad fogyasztani délelőtt, de mindenhol mást olvasok/hallok.
valaki csak gyümölcsöket eszik meg zöldséget és álítása szerint minden betegsége megszünt.
de olyat is olvastam már hogy gyümölcsöket nem szabad enni, mert abban is cukor van a mikroorgazmusok számára.
szóval már én se tudom, hogy mit szabad enni és mit nem,
szőlő banán a legcukrosabb ezeket nem szabad túlzásba vinni, de szerintem a többi gyümölcs mehet.
citrusfélék okozhatnak allergiát,
2/3 anonim válasza:
bemész a lidlibe, ahol a gyümik meg a zöldségek vannak. Na, ott körülnézel, és amit megkíván a szemed, vagy amire azt mondod hogy na ezt meg tudod enni, abból fogod, és veszel egy pár szemet. :D ilyen egyszerű. Be ne vegyél ilyen baromságokat hogy éhgyomor meg csakra-aura átok :D Gyümölcsön ne fogyózz, mert csak a melleid fognak megereszkedni.
3/3 anonim válasza:
legjobb az idény jellegű gyümölcsök, most pl alma, körte, lehetőleg piacról. Illetve a fagyasztott gyümölcsök is nagyon jók, alig veszítenek az ásványi anyag tartalmukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!