Létezik, hogy gyerekkorom óta utálom a halat, undorodom tőle, megpróbálom minden második hónapban megenni, de hányingerem lesz tőle - most meg megéreztem egy szardíniakonzerv illatát és ölni tudnék, hogy megegyem?
Nem olyan képtelenség ez, mint amekkorának gondolod.
Simán előfordulhat, hogy valaki éveken át irtózik adott ételtől, majd egyszer csak megkívánja azt.
Ennek több kiváltó oka lehet, a szervezet egy állandó változási szerkezet, melyet külső- és belső tényezők egyaránt befolyásolnak.
A halkonzerveknek viszont érdemes utánaolvasni. Az aktuális időben ugyanis távolról sem mondhatóak olyan biztonságosnak és előnyösnek, mint amilyennek az emberek többsége hiszi ( és amilyenek valószínűleg régebben voltak, amikor a vizek még nem voltak ennyire szennyezettek ).
A higanymennyiség egy nagy probléma a halakra nézve. Egy konzerv tonhal is akár túlhaladhatja a szervezet higanyszükségletét EGY HÓNAPRA számítva. Ez nem csak tonhal esetében igaz sajnos, hanem a halak többségének esetében is.
Érdemes utánaolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!