3 év alatt 20 kg hízás?
Figyelt kérdés
17 éves koromig csontsovány voltam, bármit ehettem, nem híztam tőle. Ez megváltozott, 3 év alatt 20 kg-ot híztam, 45-ről 65-re. Mások szerint így egészségesebbnek tűnök, de szerintem ez már a 162cm-hez sok. Lehet valami bajom? Próbálok odafigyelni már az étkezésre, sportolni is elkezdtem egy ideje, de nem igazán csökken a súlyom.2014. jún. 12. 21:36
1/5 anonim válasza:
3 ev alatt ez valoban sok,holott a 45 kg tenyleg csontsovany.Ugyanakkor a 65 kg egy kicsit sok,de meg nem veszes.Az arany közeput mindig az igazi:).
Hogy mitöl hiztal hirtelen ennyit?Gondolom 17 eves korodig növesben voltal,aztan mar megalltal a növekedesben,es a kilok igy felszaladtak rad.Mennyit es mit eszel?Sportolsz valamit?Egyebkent a "vegleges" sulyod ugy is elöbb utobb magatol beall.
2/5 A kérdező kommentje:
Sok zöldséget, gyümölcsöt eszem, kenyeret egyáltalán, kevesebb szénhidrátot, mint eddig. Naponta 5x eszem maximum, 6 után ritkán. Biciklizni szoktam napi fél-egy órát, mást nem nagyon tudok, pl. futni a térdem miatt. plusz még 2 naponta 1 óra zsírégető torna.
2014. jún. 12. 22:34
3/5 anonim válasza:
Nem sok, én ugyanígy jártam. Na, ússz, az is jó, és nem terheli a térded - nekem jobban bejött, mint a futás, sokszor órákig a medencében voltam :)
A kaja jó, de a hat után nemevés bromság, csak éhezteted magad.
4/5 A kérdező kommentje:
És sikerül valamennyit leadnod??
Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 14. 10:16
5/5 anonim válasza:
igen valóban 162-cmhez egy kicsit sok de jó ha 3 év alatt 20kg-t híztál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!