Hogyan hízzak meg 3 kg-ot 1-2 hét alatt?
Figyelt kérdés
Én egy 13 éves lány vagyok és csak 38 kg.Elég sokat eszem de mégsem hízom.Szeretnék felszedni minél több kilót,ha lehet GYORSAN!A válaszokat előre is nagyon köszönöm!#Gyors-hízás
2014. máj. 4. 19:38
1/12 anonim válasza:
Sok zsír, sok fehérje, kiegészítésnek egy kis szénhidrát.
Pl ilyen lehetne az 1. étkezés:
szalonna, tojás, zöldségek
Utána meg hús(lehet zsíros is), zöldség, összetett szénhidrát(rizs). Estefelé érdemes sajtokat, túrót enni. Ha komolyabban veszed, akkor vehetsz magadnak fehérjeport, azzal kipótolhatsz egy étkezést.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Megfogadom a tanácsodat.Tudod ez nekem fontos!
2014. máj. 5. 19:36
3/12 anonim válasza:
Örülj neki én 45 kg és mit meg nem adnék.ha nem ilyen hájas dagadt lennék hanem vékony mint te
4/12 A kérdező kommentje:
En pont 45 kg szeretnek lenni,hat en megertelek de nem mindenki lessz 45kilosan hájas,bocs hogy igy mondom de azert igy sem jo mert en nagyon vekony vagyok"csont és bőr",azert koszi
2014. máj. 6. 20:54
6/12 A kérdező kommentje:
Hehe,jó is lenne,csakhogy én Szlovákiai magyar vagyok ÉRSEKÚJVÁRBAN lakom és a legkozelebbi meki innen 40km-re van Nyitrán.sajna,pedig ugy imadom,attol tenyleg szokok hizni de nem birom megtartani a sulyom,folyton lemegy! :'(
2014. máj. 28. 20:12
7/12 anonim válasza:
Kíváncsiságból : már elég rég írtad a kérdést, azóta híztál ?
8/12 A kérdező kommentje:
Nem,sajnos es ezért mar annyit sírtam.
2014. jún. 4. 17:11
9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszom óta híztam 1 kg-t vagyis most 39kg vagyok!juheeeeeeej
2014. jún. 15. 21:17
10/12 anonim válasza:
Sportolj is, mert akkor megéhezel, többet eszel, de a többlet az nem zsírként ragad rád, hanem izomként.
Amúgy fagyit vagy csokit szerintem Érsekújváron is kapsz. :)
Amúgy jobb vigyázni, mert én is sokáig vékony voltam, de az egyetemi évek alatt az összevissza evés és a sok édesség miatt lett egy kis pocakom, ami sajnos nem csökken az évek során, inkább lassan növekszik. :( Igaz, férfi vagyok és felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!