Hogyan hízzak meg 2 hét alatt?
Egy féléve még 58 kiló voltam, de most hazaköltöztem (kollégiumból) és rendszeresen eszek, ennek "köszönhetően" én nem híztam, hanem fogytam. méghozzá mostmár csak 49-51 vagyok.
Viszont kaptam egy nadrágot, S-es méretben, de nagy rám. Nagyon tetszik,de sajnos kisebb nincs belőle.
Valaki tud tippet, hogy hogyan tudnék szilveszterig belehízni.
A derekamon és a fenekemen nagy. De a derekamon még csak-csak nem bánnám, mert létezik öv, de a fenekemen elég hülyén áll, látszik, hogy bele kéne híznom, de én nem tudom, hogy mit kéne ennem..sosem fogyókúráztam, se hízókúráztam így nem tudom, hogy melyik étel hizlal és melyik nem.
Remélem van valaki, aki tud segíteni:)
GreenTea
Így van! Sőt, legyen 3 tábla és még előbb leszel cukorbeteg! Szerintem kezd el máris bökni az inzulint!
GreenTea
Szívesen elmondom neked, csak először pár kérdés.
Hajlandó vagy nap 6 alkalommal enni?
Eszel akkor is, amikor már nem igazán vagy éhes?
Félre tudod tenni a cukros üdítőket, csokit, gyorskaját?
Ha bármelyikre nem a válasz, akkor teszteld szépen a 2 hetes "csoki diétát".
Napi 6? én ennél többször eszek:D
pl. mai fogyasztás: reggel kv, 2 szendvics. délelőtt kv, kifli kefírrel, csokipudingos, majd lekváros rácsos sütemény, ebédre paradicsomleves,3 szelet sült hússal, savanyúsággal, krumplipürével, 4kor pizzát rendeltünk, abból már nincs meg a fele:D most ettem 2 tányér lasagnet:)
most ennyi, de mivel 11kor fekszek, még fogok enni 1-2x:) ja és természetesen már nincs meg a tábla csoki:D
de igen egyébként félre tudom tenni a cukros dolgokat. egyedül a kávét cukrosítanám, mert édesítőszerrel nem ízlik:S:D
GreenTea
Hú Mr "2 tábla csoki anyuka főztjével" aztán nagyon beszólt! Nem látom hogy lenne érdemleges hozzászólásod :)
Kérdező:
Most ez lehet hogy soknak tűnik amit leírtál, de egyáltalán nem az. Egy halom cukor és feldolgozott szénhidrátból (liszt) készült kaja. Ami ebből használható az a 3 sült hús (persze a húst nem szeletbe, hanem grammra mérjük). A pizza és a lasagne is belefér "tömegnövelésnél", de nem a legjobb.
49-51kg vagy azt írtad. Szerintem 300g minőségi szénhidrát elég lenne ahhoz, hogy elkezdj növekedni. Persze ez függ az anyagcserédtől is, ami feltételezem gyors lehet, mert ellenkező esetben ennyi cukortól szépen hájasodnál. A másik ami elengedhetetlen az a fehérje. 100-150g szerintem elég egy napra.
Konkrét étrendet nem írok, de azt leírom miket részesíts előnybe.
Szénhidrát: rizs, zab, krumpli
Fehérje: húsok, tojásfehérje, túró, esetleg sajt, szója
Zsír: telítetlen növényi zsírok, pl.: lenmagolaj
A 6 étkezést egyébként minimumnak szántam, de ha rendesen kajálsz, mért adagokkal, akkor rájössz, hogy a 6 étkezés egy nap nem is olyan kevés.
Nem írtad hogy sportolsz-e, ha nem, akkor én azért javasolnám, mert feltételezem nem egy szép úszógumit szeretnél növeszteni.
Mintaétrendek segítségnek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!