Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek írjak neki, vagy...

Szerintetek írjak neki, vagy beleavatkozak? Már nem bírom nézni.

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm a facebookon. Mindig is kicsit duci volt, de aztán elhatározta, hogy leadja a plusz kilókat. Sikerült is neki. Azonban túlzásba esett, és már nagyon csúnyán, mármár aszottan néz ki. Ő boldognak adja elő magát, de nem tudom, hogy lehet valaki boldog, akinek a testalkata alapból nem vékony, de a combja már vékonyabb mint a térde. Semmi, de abszolút semmi nincs rajta, és csak egyre kevesebb. Egy általánosba jártunk, csak látásból ismerjük egymást, de nagyon nem tudom végig nézni, ahogy megöli saját magát. Mert ahogy elnézem nem sok van neki. Szeretnék neki írni egy üzenetet, de nem tudom, hogy van-e értelme beleavatkozni. A barátai a kép alá csupa dícsérő szavakat írnak. Én nem értem, hát nem látnak? Segítsetek! Szerintetek megéri neki írni? És ha igen mit?

2014. jún. 10. 21:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem írj neki privátban, ha ezen meg is sértődik, de komolyan elgondolkodik rajta, akkor már megérte!

Amúgy örülnék ha küldenél nekem is képet, én épp 42 kiló vagyok és nem tudom...nem látom jól magamat vagy mi van, mert ma még nem ettem. Nem fogyni akarok tényleg, viszont rettegek a hízástól, azt semmiképp nem szeretném.

Majd írd ki, hogy mi volt a válasza..

2014. jún. 12. 12:03
 22/23 anonim ***** válasza:

szia!

Én is anorexiás voltam,a tavalyi nyáriszünetet egész végig kórházban töltöttem,utána is visszakerültem 2szer,de már beláttam,hogy hülyeséget csináltam,és igyekszem gyógyulni. Eleinte én nagyon ideges voltam,hogy beleszólnak,mert úgy éreztem,ezzel akadályoznak a fogyásban,főleg akkor akadtam ki,amikor az ofőm szólt anyumnak.

De azóta beláttam,hogy a barátok és a segítség nélkül lehet, hogy már nem lennék itt..

Küldesz nekem is képet? hogy lássam,mennyire durva a helyzet..:(

2014. jún. 19. 20:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is anorexiás voltam, küldesz képet privátban.

Amúgy csinálj egy kamu facebookot és írj ott neki, ha nem akarod h kiderüljön.

2014. júl. 1. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!