Fibbrizzo kérdése:
Refluxnál mindenki puffad vagy csak nálam van igy?
Figyelt kérdés
Kiderült hogy álitolag refluxos vagyok ,Irt a doki savlekötö gyogyszert de puffadok állandoan ,Probáltam ugy étkezni hogy megtudjam mitöl puffadok de változo ,Az eggyiknap ettöl az ételtö puffadok 3 nappal késöbb meg ettöl a kjátol meg semmi bajom ,És a gyomrom is már akkora mint egy terhes nöé .A gyomrom a puffadástol nöl vagy mitöl és mégnagyobb lessz vagy mért nöl ?pedig nem vagyok felpuffadva akkor is nagy mint egy sörhas ,Vékony alkt vagyok és ez nem normális ...segitséget kérnék mit probáljak meg puffadásra mert eddig semmi felirt gyogyszer nem segitett ,,,2014. jún. 7. 19:04
1/1 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. A salvus gyógyvíz segített, tényleg jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!